Aydın: "Ordumuza Savaş Açarak Aydın Olunmaz, Terörist Olunur" - Son Dakika
Güncel

Aydın: "Ordumuza Savaş Açarak Aydın Olunmaz, Terörist Olunur"

Aydın: "Ordumuza Savaş Açarak Aydın Olunmaz, Terörist Olunur"

Eğitim Bir Sen Balıkesir 2 Nolu Şube Başkanı Doç. Dr İbrahim Aydın, Türk Tabipler Birliği ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine tepki gösterdi.

29.01.2018 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Bir Sen Balıkesir 2 Nolu Şube Başkanı Doç. Dr İbrahim Aydın, Türk Tabipler Birliği ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine tepki gösterdi. Aydın, "Ordumuza savaş açarak aydın olunmaz, terörist olunur" dedi

ABD'nin Suriye'nin kuzeyinde PKK/PYD/ YPG eliyle kurmaya çalıştığı terör koridorunu kırmak amacıyla Türk ordusunun 20 Ocak'ta Afrin'e başlattığı müdahaleyle ilgili Türk Tabipler Birliği ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin "savaşa hayır" açıklamasına bir tepkide Eğitim Bir Sen Balıkesir 2 Nolu Şube'den geldi. Şube Başkanı Doç. Dr İbrahim Aydın, "Canlı bombalar patlarken, Hatay'a, Kilis'e, Reyhanlı'ya bombalar düşerken dut yemiş bülbüle dönen bazı çevreler, barışı savunma adı altında teröre destek vermektedir. Bunlar hangi ülkenin sivil toplum kuruluşu, hangi ülkenin birliği" sözleri ile tepki gösterdi.

Artık kelime oyunlarından vazgeçilmesi gerektiğini belirten Aydın, "İçki içmekle aydın olunmaz, sarhoş olunur, imansızlıkla aydın olunmaz, ateist olunur, milletin değerleriyle oynayarak aydın olunmaz, köksüz olunur, devletini başka ülkelere şikayet ederek aydın olunmaz, hain olunur, ordusuna savaş açarak aydın olunmaz, terörist olunur. Ülkemizden tüm çevrelerden yerli ve milli bir duruş bekliyoruz" dedi.

Milletin, devletin ve ordunun bir olup, tek bir sivilin bile burnunun kanamadığı, çok başarılı bir operasyonun yürütüldüğünü belirten Doç. Dr. Aydın, "Tarihine, şanına yakışır bir duruş sergileyen Türkiye Cumhuriyeti için güzel günler yakında inşallah. Ülkemize kurulan tüm tuzakları bozacağız. Ülkemizin yükselişini hiçbir güç engelleyemeyecektir. Rabbim kahraman Mehmetçiğimizi korusun, ayağına taş değdirmesin" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın: 'Ordumuza Savaş Açarak Aydın Olunmaz, Terörist Olunur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement