b-fitli Kadın Girişimcilerin Büyük Buluşması! - Son Dakika
Güncel

b-fitli Kadın Girişimcilerin Büyük Buluşması!

b-fitli Kadın Girişimcilerin Büyük Buluşması!

Türkiye'nin b-fitli kadın girişimcileri bu yıl 8. defa düzenlenen franchise kongresinde bir araya geldi.

10.06.2014 13:46  Güncelleme: 13:40

Kadın girişimcilerin oluşturduğu, Türkiye'nin en yaygın ve en büyük franchise zinciri b-fit, her yıl geleneksel olarak düzenlediği franchise buluşmasını, bu yıl 30-3 1 Mayıs – 01 Haziran tarihlerinde farklı illerden gelen 250'ye yakın kadın girişimci ve ünlü isimlerin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirdi.

"Yaşasın b-fitli Hayat" temasıyla gerçekleştirilen b-fit Kongresinde alanında uzman kişilerden eğitimler, öğretici oyunlar ile medyanın tanınmış isimlerinden sunumlar yapıldı.

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu da b-fit kongresindeydi.

Türkiye'de 52 ilde 210'dan fazla merkeziyle kadınlara hizmet veren b-fit'in kurucu ortağı Bedriye Hülya'nın açılış konuşması ile başlayan kongrede, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun ''Hayat Reçeteleri '' sunumu büyük ilgi gördü.

Müftüoğlu'ndan yeni dönemde planlanan işbirliklerinin müjdesini de alan b-fit'li kadın girişimcilerin kongreye ilgisi yoğundu.

Ezo Sunal, Bora Ercan, Ayşe Tolga, Mehmet Şöhrap Sanlı, Aysun Sayın, Şencan Taşkale, Cihan Aksoy (Canım Doktorum) gibi isimlerin zengin içerikli eğitim ve tavsiyeleriyle bilgilerini arttıran b-fit kadın girişimcileri kendi aralarında da bilgi paylaşımı yaparak, verimli bir kongre geçirdiler.

b-fit Kadınları Hollywood yıldızlarıyla yarıştı!

Kongre esnasında Oscar konseptli bir gala gecesi düzenlenerek b-fit 2014 Oscar ödülleri sahiplerini buldu.

Gala Gecesi'nin 2014 b-fit Oscar ödül töreninde; yılın en başarılı ilk 3 b-fit girişimcisinin yanı sıra, en iyi performans, fiziksel standartlara uygunluk, en çok gelişim gösteren, en çok incelten, en interaktif vb. kategorillerde başarılı olan 40 b-fit merkezi de ödüllendirildi.

Kadının gücünün daha iyi bir dünya yaratmak için özgürce kullanılabildiği bir platform oluşturmak vizyonu ile yola çıkan ve her mahallede bir b-fit açmak hedefi olan b-fit tüm hızıyla büyümeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel b-fitli Kadın Girişimcilerin Büyük Buluşması! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement