Baba, Anne ve Çocukları Yan Yana Gömüldü - Son Dakika
Güncel

Baba, Anne ve Çocukları Yan Yana Gömüldü

Baba, Anne ve Çocukları Yan Yana Gömüldü

Manavgat'ta cinnet getirip, uyuyan eşi ve iki çocuğunu pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden Mustafa Demirkan ile ailesinin cenazeleri, gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

15.01.2012 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde cinnet getirip, uyuyan eşi ve iki çocuğunu pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden Mustafa Demirkan ile ailesinin cenazeleri, gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Manavgat'ta Örnek Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'ndeki evinde dün saat 03.30 sıralarında 43 yaşındaki Mustafa Demirkan, eşi 35 yaşındaki Ayşegül ile çocukları 12 yaşındaki Hüseyin ve 8 yaşındaki İrem Demirkan'ı yataklarında uyurken pompalı tüfekle öldürmüştü. Yapılan incelemede Mustafa Demirkan'ın cebinde, 'Mutlu yaşadık, mutlu ölüyoruz. Allah bizi bekliyor' ifadeleri yazılı mektup bulundu. Demirkan çiftinin, 1.5 yıl önce depresyon tedavisi gördükleri, ancak tedaviyi yarım bıraktıkları belirtildi.

Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Manavgat'a getirilen cenazeler, ilk olarak Hacıobası Köyü'nde Mustafa Demirkan'ın babasının evine götürüldü. Burada okunan duanın ardından helallik alındıktan sonra cenazeler Hacıobası Mezarlığı'na getirildi. Serik Müftüsü ve Manavgat Müftü Vekili Mustafa Altun mezarlıkta 4 cenaze için ayrı ayrı namaz kıldırdı. Namazın ardından baba Mustafa, anne Ayşegül ile çocukları Hüseyin ve İrem'in cenazeleri, yakınlarının gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.

Cenaze törenine, Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen, Kızılot Belde Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Keçer, siyasi parti, sivil toplum örgütleri temsilcileri, Demirkan ailesinin yakınları ve yaklaşık 3 bin kişi katıldı.

- Antalya/ Manavgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baba, Anne ve Çocukları Yan Yana Gömüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement