Bağcılar Belediyesi'nde İbrahim Sadri, Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini seslendirdi - Son Dakika
Güncel

Bağcılar Belediyesi'nde İbrahim Sadri, Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini seslendirdi

Bağcılar Belediyesi\'nde İbrahim Sadri, Mehmet Akif Ersoy\'un şiirlerini seslendirdi

Bağcılar Belediyesi'nin ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan şair İbrahim Sadri, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini seslendirdi. İftar öncesi tasavvuf müziği ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, İbrahim Sadri'nin şiir dinletisi sonunda İstiklal Marşı okundu. Bağcılar Belediyesi, etkinliklerde plaket yerine İsrail'in saldırısı altında bulunan Gazzeliler için Kızılay'a bağışta bulunuyor.

13.03.2024 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediyesi'nin ramazan etkinliklerinde sahne alan şair İbrahim Sadri, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini seslendirdi.

Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ramazan etkinlikleri kapsamında "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" dolayısıyla şair İbrahim Sadri sahne aldı.

İftar öncesi tasavvuf müziği ve ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, iftar sonrasında ilçe sakinleri önce Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ardından şair İbrahim Sadri ile bir araya geldi.

İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy'u anan İbrahim Sadri, dinleti programına Ersoy'un şiirleriyle başladı. Şiir dinletisi sonunda İstiklal Marşı'nı alandaki kalabalıkla okuyan İbrahim Sadri dakikalarca alkışlandı.

Ramazan ayı boyunca Bağcılar Belediyesi Kadir Topbaş Halk Sarayı'nda gerçekleştirilecek etkinliklerde Bağcılar Belediyesi, ağırladığı her konuk için plaket takdim etmek yerine İsrail'in saldırısı altında bulunan Gazzeliler için Kızılay'a bağışta bulunuyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bağcılar Belediyesi'nde İbrahim Sadri, Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerini seslendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement