Bahçeli: Erken Seçimden Korkmuyoruz, Her An Seçim Olacakmış Gibi Startı Veriyoruz (2) - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Erken Seçimden Korkmuyoruz, Her An Seçim Olacakmış Gibi Startı Veriyoruz (2)

Bahçeli: Erken Seçimden Korkmuyoruz, Her An Seçim Olacakmış Gibi Startı Veriyoruz (2)

Bahçeli, KIRŞEHİR'DE MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 Haziran seçimlerinde partilerine oylarıyla güç veren illere teşekkür ziyaretleri çerçevesinde, Kırıkkale'nin ardından Kırşehir'e geldi.

22.07.2015 18:06

Bahçeli, KIRŞEHİR'DE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 Haziran seçimlerinde partilerine oylarıyla güç veren illere teşekkür ziyaretleri çerçevesinde, Kırıkkale'nin ardından Kırşehir'e geldi. Saat 17.00 sıralarında kente gelen Bahçeli, Gala Palas Otel'de parti teşkilatınca düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'na katıldı. Devlet Bahçeli, basına kapalı olarak yapılan toplantıda, ülke meseleleri hakkında görüş ve düşüncelerini partilileriyle paylaştı ve 7 Haziran seçimlerinde Kırşehirliler'in MHP'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Devlet Bahçeli'nin programına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin, Celal Adan, Mahmut Karakaya, Emin Ayhan, Sadi Durmaz, Atilla Kaya ile MYK üyeleri, Kırşehir Milletvekili Cemil Yıldırım Türk ile bazı illerin milletvekilleri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri de katıldı. Programın açılışında MHP İl Başkanı Arif Ekici bir konuşma yaptı ve ardından basın mensupları dışarıya çıkartılarak toplantı basına kapalı olarak devam etti.

MHP, 7 Haziran'da yapılan genel seçimlerde Kırşehir'den Prof.Dr. Cemil Türk'ü milletvekili olarak TBMM'ye yolladı. - Bahçeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bahçeli: Erken Seçimden Korkmuyoruz, Her An Seçim Olacakmış Gibi Startı Veriyoruz (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement