Bakan Çavuşoğlu: Antalya Fetret Dönemini Yaşıyor - Son Dakika
Güncel

Bakan Çavuşoğlu: Antalya Fetret Dönemini Yaşıyor

Bakan Çavuşoğlu: Antalya Fetret Dönemini Yaşıyor

Türkiye'deki AK Partili belediyelerin başarılı hizmetlere imza attığını ve vatandaşların da bunu çok iyi gördüğünü belirten Çavuşoğlu, "Manavgat'a yapılan belediyecilik ile AK Partili kadroların yönettiği Side, Ilıca, Evrenseki belde belediyelerindeki hizmet farkı ortada.

16.02.2014 13:11

Türkiye'deki AK Partili belediyelerin başarılı hizmetlere imza attığını ve vatandaşların da bunu çok iyi gördüğünü belirten Çavuşoğlu, " Manavgat'a yapılan belediyecilik ile AK Partili kadroların yönettiği Side, Ilıca, Evrenseki belde belediyelerindeki hizmet farkı ortada. Bu beldelerimizdeki arkadaşlarımız birleşti ve Manavgat'a hizmet için yola çıktı" diye konuştu.

FETRET DEVRİ

BIRAKTIĞIMIZ GİBİ DURUYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ise belediye başkanlığını bıraktığı gün "5 sene sonra her şey bıraktığımız gibi olacak" dediğini hatırlattı. Türel, bu sözünün doğruluğunu herkesin gördüğünü belirtti. Bıraktığı projelerin devam ettirilmediğini ve bu nedenle Antalya'nın uluslararası standartlarda stadyuma kavuşamadığını kaydeden Türel, Doğu Garajı ve Kaleiçi bölgelerinde de hiçbir düzenleme yapılmadığını savundu. Türel, Antalya'da Manavgat'ta olduğu gibi belediyenin çiçek ekiminden başka bir şey yapmadığını ifade etti.

TANJU ÇOLAK HALKI SELAMLADI

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut da Manavgat'ın bugüne kadar kötü yönetildiğini belirterek, seçilmeleri takdirde büyük projelerle Manavgat'a büyük hizmetler yapacaklarını söyledi. Seçim irtibat bürosunun açılışına katılan eski milli futbolcu Tanju Çolak ise vatandaşları seçim otobüsünden selamladı. Vatandaşlar Çolak'a büyük ilgi gösterdi. Yapılan konuşmaların ardından Yayla Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çavuşoğlu: Antalya Fetret Dönemini Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement