Bakan Çelik: Bor Madenlerini Neden Özelleştirelim? (2) - Son Dakika
Güncel

Bakan Çelik: Bor Madenlerini Neden Özelleştirelim? (2)

Bakan Çelik: Bor Madenlerini Neden Özelleştirelim? (2)

Bakan ÇELİK.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, tesis açılışının ardından 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Bandırma Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törene katıldı.

18.03.2012 15:19

Bakan ÇELİK: BOR MADENLERİNİ NEDEN ÖZELLEŞTİRELİM? (2)

"TÜRK BAYRAĞI VE VATANI İLELEBET YAŞASIN"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, tesis açılışının ardından 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla Bandırma Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törene katıldı. Kaymakam Ali Mantı, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Levent Taştan, Bandırma Belediye Başkanı CHP'li Sedat Pekel askeri ve mülkü erkan, gazi ve şehit ailelerinin katıldığı törende konuşan Bakan Çelik, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin tarihimizin çok önemli günlerinden biri olduğunu belirterek, "Çanakkale geçilmez denilen gün, bu milletin bayrağıyla, bu milletin namusu ve iffetiyle oynanmaz denilen gün, bugün. Aziz Türk milleti şaha kalktı ve boğazımızı sıkmaya gelenlere Çanakkale'de geçit vermedi" dedi.

Bakan Çelik, şehitlerle ve Mustafa Kemal Atatürk ile iftihar ettiklerini belirterek, "Onun askerleriyle iftihar ediyoruz. Şehit onbaşı ile iftihar ediyoruz. ve o günden bugüne vatanı ve milleti için ve bu aziz topraklar için şehit düşen bütün kardeşlerimizle iftihar ediyoruz. Türk Bayrağı ve vatanı ilelebet yaşasın" diye konuştu.

Bakan Çelik, şehit ve gazi yakınlarıyla sohbet ettikten sonra şehitlikten ayrıldı. Törende daha sonra şehitler için okunan dua sırasında bazı şehit yakınları gözyaşlarını tutamadı. Anma töreni şehit mezarlarına karanfil konulmasıyla sona erdi.

EÖ,MT(FK/ESM) - Balıkesir/ Bandırma

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Çelik: Bor Madenlerini Neden Özelleştirelim? (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement