Bakan Yıldız: Onların Sahipleri Kendilerine Çeki Düzen Vermelidir (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Yıldız: Onların Sahipleri Kendilerine Çeki Düzen Vermelidir (2)

Bakan Yıldız: Onların Sahipleri Kendilerine Çeki Düzen Vermelidir (2)
11.04.2015 18:12

Ülkemiz İÇİN KOŞTURDUK Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de Ak Parti Gençlik Kolları 4'üncü olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada partisinin korkmadan, çekinmeden, taviz vermeden tüm vasayetleri kaldırdığını söyledi.

Ülkemiz İÇİN KOŞTURDUK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de Ak Parti Gençlik Kolları 4'üncü olağan genel kurulunda yaptığı konuşmada  partisinin korkmadan, çekinmeden, taviz vermeden tüm vasayetleri kaldırdığını söyledi. Kongrede gençlere seslenen Yıldız, "Ak Parti olarak kefenle yola çıktık derken, onun için bunu lafla değil, icratımızla gösterdik. Canla, başla ülkemiz için geleceğimiz için siz gençler için koşturduk" dedi.

Yıldız, yarın Kayseri'den Nevşehir'e geçerek, Ak Parti Nevşehir milletvekilleri aday tanıtım toplantısına katıldıktan sonra Ankara'ya dönecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Yıldız: Onların Sahipleri Kendilerine Çeki Düzen Vermelidir (2) - Son Dakika


Advertisement