Başakşehir'de el bombalı saldırı - Son Dakika
Güncel

Başakşehir'de el bombalı saldırı

Başakşehir'de motosikletli ve kar maskeli iki kişi, Hint restoranı ile iki iş yerinin önüne el bombası atarak kaçtı. El bombasının patlaması sonucu iş yerlerinin camları kırıldı. Polis ekipleri, saldırının ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

02.04.2024 05:59

İstanbul Başakşehir'de Hint restoranı ile iki iş yerinin önüne el bombası atıldı. Durumun ihbar edilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevreyi incelemeye aldı ve kaçanların yakalanması için soruşturmaya başladı.

İŞ YERLERİNİN CAMLARI KIRILDI

Gece saatlerinde Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Doğa Parkı Caddesi'ne plakası kapatılmış motosikletle gelen kar maskeli iki kişi, Hint restoranı ile yanında ve karşısında bulunan tadilat halindeki iş yerlerinin önüne el bombası attı. El bombasının patlaması sonucu iş yerlerinin camları kırıldı.

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. TEM Şube, olay yeri inceleme ve bomba imha ekipleri çevrede araştırma yaptı. Polis ekipleri, saldırının ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Başakşehir\'de el bombalı saldırı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başakşehir'de el bombalı saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • sait turk: hele bekleyin biraz ilerli günlerde göreceğiz, Dem, lilerin sayesinde kazanılan belediye bölgelerini yazın buraya..Asker , polis uğraşsın dursun artık. 10 21 Yanıtla
  • DertLiiii: Aga 3 4 tane torpili yan yana bağlıyıp atmışlar abartmayın 15 5 Yanıtla

Advertisement