Başbakan'a İlanla Ulaşamadı Partiye Gitti - Son Dakika
Güncel

Başbakan'a İlanla Ulaşamadı Partiye Gitti

Başbakan\'a İlanla Ulaşamadı Partiye Gitti

Ali İhsan Dönmez, verdiği tam sayfa ilanla Başbakan Erdoğan'ı Türkiye'nin meselelerini konuşmak üzere canlı yayına davet etmesinin ardından bugün de AK Parti İl Başkanlığı'na gitti

25.01.2011 17:21

Antalyalı balık restoranı işletmecisi Ali İhsan Dönmez, dün bazı gazetelere verdiği tam sayfa ilanla Başbakan Recep Tayyip ErdoğanTürkiye'nin meselelerini konuşmak üzere canlı yayına davet etmesinin ardından, bugün de AK Parti İl Başkanlığı'na gitti.

Eşi Yıldız Taşkın Dönmez'le birlikte çiçek ve çikolata alarak AK Parti İl Başkanlığı'na gelen Dönmez'i, İl Başkan Yardımcısı Nezihe Yoldan karşıladı. Meltem Balıkevi'nin işletmecisi 44 yaşındaki Dönmez, 5 yıla yakın süredir gazetelere zaman zaman tam sayfa ilan verip Başbakan Erdoğan'la televizyonlardan canlı yayınlanacak programda ülke sorunlarını tartışmak için randevu talep ettiğini söyledi.

Dönmez ve eşine kahve ikram eden İl Başkan Yardımcısı Yoldan ise bu talep karşısında "Yöntem bu değil. Keşke ilk bize gelseydiniz, talebinizi uygun bir şekilde uygun mercilere iletirdik" dedi. Dönmez'den taleplerini içeren ve içinde iletişim adreslerinin bulunduğu detaylı dilekçe talep eden ve bu dilekçeyi Başbakanlık'a ulaştıracağı sözünü veren Yoldan'ın "Bir hazırlığınız var mı? Sayın Başbakan'la neleri konuşacaksınız?" sorusu ise yanıtsız kaldı. Başbakan Erdoğan'ın 'Evet' demesi halinde 10 dakikada hazır olacağını belirten Dönmez, "Sorunları sadece Başbakanımızla paylaşmayı arzu ediyorum" dedi.

ANTALYA, (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan'a İlanla Ulaşamadı Partiye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement