Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Siyaset, Kavga Etme Sanatı Değildir." - Son Dakika
Güncel

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Siyaset, Kavga Etme Sanatı Değildir."

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Siyaset, Kavga Etme Sanatı Değildir."

Dörtyol ilçesi Çökek yaylasındaki sel ve heyelanda ölen 5 kişinin cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi, yaralanan 12 kişiden 8'i taburcu edildi Hayatını kaybedenlerden Nidanur ve Nisanur Ertunç ikiz kardeşlerin, yaz tatili için gittikleri yaylada anneanneleriyle can verdiği öğrenildi

19.07.2013 17:32

Dörtyol ilçesi Çökek Yaylası'ndaki sel ve heyelanda hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

İlçede aşırı yağış sonucu oluşan sel ve heyelan nedeniyle yıkılan evlerin enkazında kalarak yaşamını yitiren Fatma Üstünel (54) ile torunları Nidanur ve Nisanur Ertunç (7), Ökkeş Doğan (51) ve Muhammed Arif Canbolat'ın (40) cenazeleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna konuldu.

Yaralı kurtulan 12 kişiden Figen Fadime Alkan (39), Yusuf Tanrıverdi (72), Liya Gözübende (74), Ahmet Gözübende (73), Fatih Ertunç (33), Hayriye Vuran (53), Yusuf Üstünel (23) ve 1 yaşındaki Şeyma Nur, Dörtyol Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi. Firdevs Canbolat (35), Zahide Ertunç (30), Emine Doğan (51) ve Burak Doğan'ın (11) ise ortopedi servisinde tedavileri sürüyor.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da yaralıları ziyaret etti. Ölenlere rahmet ve yaralılara şifa dileğinde bulunan Türkoğlu, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını bildirdi.

İkizlerin kaderi

Hayatını kaybedenlerden 7 yaşındaki Nidanur ve Nisanur Ertunç isimli ikiz kardeşler, hayata birlikte 'merhaba' dedikleri gibi ölüme de beraber gitti. Anne ve babalarıyla yaz tatilini değerlendirmek için yaylaya giden ikizler, anneanneleri Fatma Üstünel ile ahşap evin toprak altında kalarak yıkılması sonucu can verdi.

İkizlerin anne, baba ve kardeşleri ise hafif yaralı olarak kurtuldu. Baba Fatih Ertunç ayakta tedavisinin ardından taburcu edildi, anne Zahide Ertunç'un tedavisi hastanede sürüyor. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Siyaset, Kavga Etme Sanatı Değildir.' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement