Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Şehit İbrahim Yıldız'ın Evini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Şehit İbrahim Yıldız'ın Evini Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Şehit İbrahim Yıldız\'ın Evini Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Bağlar ile Zorgeçit köylerinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Erbaş İbrahim Yıldız'ın evini ziyaret etti.

24.08.2012 13:15  Güncelleme: 13:17

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Bağlar ile Zorgeçit köylerinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Erbaş İbrahim Yıldız'ın Yerköy'deki evini ziyaret etti.

Şehidin Karaşar Mahallesi'ndeki evine Vali Abdulkadir Yazıcı ile giden Başbakan Yardımcısı Bozdağ, şehidin babası Halil Yıldız'a ve yakınlarına baş sağlığı diledi. Taziyede AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de Kuran-ı Kerim okudu ve dua etti.

Bozdağ, şehidin annesi Sema Yıldız'a "Bunların hesabı sorulacak" dedi. Şehit annesi Yıldız ise gözyaşları içinde, "Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Sizlere bu acıları vermesin" diye konuştu.

Bozdağ, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bunlar insan olamaz. İnsana ait özellikleri taşıyanlar bu eylemi gerçekleştiremez. Müslüman insan hiç olamazlar. Çünkü Müslüman insan böylesi bir eylemi asla gerçekleştiremez. Türkiye terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Terör bitene kadar, kökü kazınana kadar bu mücadele devam edecek" diye konuştu.

Bakan Bozdağ, ziyaretin ardından AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ile şehidin cenaze namazına katılmak amacıyla Molla Hüsrev Camisi'ne gitti.

Muhabir: Ömer Sarı/ İsmail İçer

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Şehit İbrahim Yıldız'ın Evini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement