Başkan Aktaş Üsküplü Gençlere Bursa'yı Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Başkan Aktaş Üsküplü Gençlere Bursa'yı Tanıttı

Başkan Aktaş Üsküplü Gençlere Bursa\'yı Tanıttı

Makedonya'nın Üsküp kentinden Bursa'ya gelen yetim çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

26.06.2018 10:13  Güncelleme: 10:14

BAŞKAN AKTAŞ, ÜSKÜPLÜ ÖĞRENCİLERE BURSA'YI TANITTI

Makedonya Üsküp El-Hilal Derneği gözetiminde Türkiye'ye gelen Üsküplü 45 yetim öğrenci, Bursa gezisine Büyükşehir Belediyesi ziyaretiyle başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Üsküplü gençleri Tarihi Belediye Binası Meclis Salonu'nda ağırladı. Türkiye'nin 81 milyon nüfuslu güçlü bir ülke olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, 3 milyon nüfuslu Bursa'nın da Balkanlarla yoğun diyaloğunun bulunduğunu belirtti.

Gençlerin Bursa'da yabancılık çekmeyeceğini, hatta kendilerini evlerinde gibi hissedeceklerini ifade eden Başkan Aktaş, "Türkiye, Balkanlar, Kafkaslar ve gönül coğrafyamızın olduğu yerlerle yoğun diyalog halinde… Bizler de bu dostluk bağlarını geliştirerek devam ettireceğiz. Makedonya'daki tüm gençlerimizin Bursa'yı tanımalarını isterim" diye konuştu.

BURSA'YI ÇOK BEĞENDİLER

El-Hilal Derneği Üsküp Şube Başkanı Fatmir Murteza ve Başkan Yardımcısı Hafız Sabit, örnek konukseverliğinden dolayı Başkan Aktaş'a teşekkür etti. Üsküplü öğrencilerden Ilajda Isenovska, çok farklı ve güzel bir gezi yaptıklarını, tarihi yerleri gördüklerini anlatırken; Rejhan Sefa da Bursa'nın tarihi ve kültürel birikimi görmenin heyecanını yaşadıklarını anlattı. Ziyaretin sonunda konuklarına Bursa'ya özgü hediyeler veren Başkan Aktaş, gençlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Aktaş Üsküplü Gençlere Bursa'yı Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement