Başkan Selmanoğlu’na Coşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Başkan Selmanoğlu’na Coşkulu Karşılama

Başkan Selmanoğlu’na Coşkulu Karşılama

Hac Farizasını Yerine Getirdikten Sonra İlimize Dönen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Muhteşem Bir Kalabalık Tarafından Havaalanında Coşkuyla Karşılandı.

26.11.2010 01:22  Güncelleme: 01:25

Hac farizasını yerine getirdikten sonra ilimize dönen elazığ belediye başkanı süleyman selmanoğlu, muhteşem bir kalabalık tarafından havaalanında coşkuyla karşılandı.

Belediye Hizmet Binası açılışı sonrasında Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Ankara'ya geçip oradan da hac ibadeti için Mekke'ye giden Başkan Selmanoğlu, Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla saat 15.00'te Elazığ Havaalanına indi. Aynı uçakla ilimize gelen Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Başkan Selmanoğlu ile bir süre sohbet ederek hac ibadetinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Selmanoğlu, tüm vatandaşlarla bir bir tokalaşarak kendilerine teşekkür etti.

Elazığ Valisi Muammer Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Ahmet Feyzi Bingöl ile Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun'da hac ibadetini yerine getiren Başkan Selmanoğlu'nu havaalanında karşıladı.

Şehir merkezine yüzlerce araçlık konvoy eşliğinde hareket eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na evinin önünde kurban kesildi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Mübarek topraklarda bulunduğu süre içerisinde hac ibadetinin gereklerini yaptığını, Mekke ve Medine'nin manevi feyzinden azami derece istifade ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Kutsal topraklarda bulunduğumuz süre içerisinde Peygamber Efendimizin ayak bastığı mekânlarda ibadetlerimizi yapmak, onun namaz kıldığı mekânlarda namaz kılmak tarifi imkânsız bir mutluluk veriyor insana. Tabi o mübarek mekânlarda bol bol dua etme imkânı da bulduk. Şimdi hemşerilerimizle tekrar birlikteyiz. Bizleri karşılama zahmetinde bulunan tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Selmanoğlu’na Coşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement