Bayraklı'nın perileri namağlup yoluna devam ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bayraklı'nın perileri namağlup yoluna devam ediyor

06.02.2017 16:52

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde yoluna yenilgisiz devam eden Bayraklı Belediyesi'nin perileri, 14. maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni sahasında ağırladı.

Bayraklı'nın perileri maçı 93-43 galibiyetle bitirdi.

Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol takımı Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde sürdürdüğü mücadelesinde daha önce oynadığı 13 maçı da kazanmasını bilmişti. Bayraklı'nın perileri B grubunda ikinci sırada bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda ağılardı. Şampiyonluğa kilitlenen kızlara tribün desteği de büyük oldu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ da maçı tribünden izledi. Maç boyunca taraftarlar tarafından hep bir ağızdan İzmir marşı söylendi.

Bayraklı Belediyesi Kadın Basketbol Takımı baştan sona üstün oynadığı maçı İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 93-43 gibi farklı bir skorla yendi. Maçtan sonra başkan Karabağ, sahaya inerek oyuncuları tek tek tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayraklı'nın perileri namağlup yoluna devam ediyor - Son Dakika


Advertisement