BBP Söğütlü İlçe Başkanlığı Binası Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

BBP Söğütlü İlçe Başkanlığı Binası Törenle Açıldı

BBP Söğütlü İlçe Başkanlığı Binası Törenle Açıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü İlçe Başkanlığı binası, törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan BBP MKYK Üyesi Yasin Kobal, partilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti. BBP Söğütlü İlçe Başkanı Kazım Şengül ise hedeflerinin Söğütlü Belediye Başkanlığı ve en fazla meclis üyesini alarak halka en iyi hizmeti sunmak olduğunu vurguladı. Açılış kurdelesi kesildikten sonra tören sona erdi.

11.02.2024 16:25  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Söğütlü İlçe Başkanlığı binası, törenle hizmete açıldı.

Cami Cedit Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki törende konuşan BBP Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Yasin Kobal, gittikleri her bölgede kendilerine gösterilen samimi ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Bugün de Söğütlü İlçe Teşkilatı'nın açılışını yaptıklarını aktaran Kobal, "İlçe Başkanımız Kazım Şengül ve açılışımıza katılan siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, halkımıza teşekkür ediyorum. Sakarya'da ilçelerimizdeki belediye başkan adaylarımıza ve teşkilatlarımıza güveniyorum, en yüksek oyu da alacağız." dedi.

BBP Söğütlü İlçe Başkanı Şengül ise hedeflerinin Söğütlü Belediye Başkanlığını ve en fazla meclis üyesini alıp partilerine yakışır şekilde halka en güzel hizmeti getirmek olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Törene, BBP Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BBP Söğütlü İlçe Başkanlığı Binası Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement