Beklenen Bollywood Müzikali Taj Express Zorlu Psm'de Perde Açtı... - Son Dakika
Güncel

Beklenen Bollywood Müzikali Taj Express Zorlu Psm'de Perde Açtı...

Beklenen Bollywood Müzikali Taj Express Zorlu Psm\'de Perde Açtı...

Hindistan'ın ikonik müzikleri ve renkli danslarını buluşturan muhteşem şov Taj Express, Zorlu PSM'de sahneleyeceği 8 performansın ilkini, dün gece sergiledi.

24.01.2018 13:00

Renkli gösteri hafta boyunca sergilenecek.

2000'den fazla izleyicinin heyecan ve alkışla eşlik ettiği gösteri, Bollywood'un renkli dünyasını sahneye taşıdı.

Dünyayı kasıp kavuran büyüleyici müzikal Taj Express'in yanı sıra, dans atölyesi, yoga etkinliği, film gösterimleri ve DJ Ravish ile unutulmaz bir partiyle Bollywood ruhu 28 Ocak'a kadar tüm Zorlu PSM'yi sarmaya devam edecek.

Birçok Avrupa ülkesini ve Amerika'yı kasıp kavuran Taj Express, Zorlu PSM'de Bollywood'un kapılarını aralıyor. Bir insanın tutkusunu ve başka bir insanın dehasını konu alan müzikal, dünyanın en üretken film endüstrisinin sırlarını ve sihirlerini sahneye taşıyor. Yönetmenliğini Bollywood'un ünlü ismi Shruti Merchant'ın üstlendiği prodüksiyonun baş döndüren koreografisi ise başarısı birçok ödülle taçlanan Vaibhavi Merchant'a ait. Bu renkli şova, Akademi Ödüllü besteci A.R. Rahman'ın eserlerinin yanı sıra, Hindistan'ın dikkat çeken bestecileri Salim & Sulaiman Merchant ve Monty Sharma'nın da parçaları eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beklenen Bollywood Müzikali Taj Express Zorlu Psm'de Perde Açtı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement