Belçika Dışişleri Bakanı Tösed Gecesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Belçika Dışişleri Bakanı Tösed Gecesine Katıldı

Belçika Dışişleri Bakanı Tösed Gecesine Katıldı

Belçika Dışişleri Bakanı TÖSED gecesine katıldı Belçika'da faaliyet gösteren Türk Özel Sektör Dostluk Derneği (TÖSED), Belçika Başbakan Yardımcısı ve Belçika Dışişleri Bakanı Didier Reynders'in konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledi.

02.02.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika Dışişleri Bakanı TÖSED gecesine katıldı

Belçika'da faaliyet gösteren Türk Özel Sektör Dostluk Derneği (TÖSED), Belçika Başbakan Yardımcısı ve Belçika Dışişleri Bakanı Didier Reynders'in konuşmacı olarak katıldığı bir konferans düzenledi. Brüksel'de Crown Palace Hotel'de düzenlenen yemekli konferansta konuşan Belçika Dışişleri Bakanı Reynders Avrupa Birliği- Türkiye ilişkileri ve Belçika-Türkiye ilişkilerini anlattı, daha sonra soruları cevapladı.

Brüksel'de düzenlenen konferansa katılanlar arasında Türkiye Belçika Büyükelçisi Hakan Olcay, AB Büyükelçisi Selim Yenel, Brüksel Başkonsolosu Barış Ulusoy, Eski Galatasaray Başkanı ve İşadamı Ünal Aysal, TÜSİAD Brüksel temsilcisi Bahadır Kaleağası, Scahaerbeek Belediyesi Başkan yardımcısı Sait Köse ve Sadık Köksal, Belçika Başbakanlık kabinesi danışmanlarından ve Evere Belediyesi meclis üyesi Belma Tek ve birçok Türk işadamları ile davetliler katıldı.

Brüksel'de düzenlenen gecenin açılış konuşmasını TÖSED Başkanı Yaşar Tümbaş yaptı. Gecede sırasıyla TÜSİAD Brüksel temsilcisi Bahadır Kaleağası, Belçika Başbakan Yardımcısı ve Belçika Dışişleri Bakanı Didier Reynders konuşmasını yaptı.

TÖSED'in düzenlediği gecede konuşan Belçika Dışişleri Bakanı Didier Reynders 'Belçika'da yaşayan Türkler bir örnek teşkil ediyor, burada birlikte yaşamamız uyum içinde yaşamamız çok güzel. Tarihimize baktığımızda hemen hemen hepimiz aynı şeyleri yaşadık o yüzden hepimizin tarihte yaşadığı sıkıntılar var. Avrupa Birliği sadece içindeki üye Ülkelerle işbirliği yapmıyor, üye olmayan Ülkelerle de işbirliği yapıyor ve onlarla fikir alış verişinde bulunuyor' dedi.

Gecenin sonuna doğru salondan ayrılmak üzere olan Eski Galatasaray Başkanı ve İşadamı Ünal Aysal hayranlarının sevgi seli ile karşılaştı ve kendisi ile fotoğraf çekinmek isteyenleri kırmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belçika Dışişleri Bakanı Tösed Gecesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement