Belediye-İş’ten Başkan Akdoğan’a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Belediye-İş’ten Başkan Akdoğan’a Ziyaret

Belediye-İş’ten Başkan Akdoğan’a Ziyaret

Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı Ziyaret Etti.

24.01.2011 19:09  Güncelleme: 19:11

Belediye-iş sendikası Niğde şube Başkanı Şaban Özkaymak, sendika Başkan Yardımcısı Refik Levent, Mali İşler Sekreteri Yusuf Erdoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Akgül, Ali Rıza Alyüz ile birlikte Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.

Belediye-iş sendikası Niğde şubesi çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Akdoğan'a bilgi veren Belediye-iş sendikası Niğde şubesi Başkanı Şaban Özkaymak; "Belediye-iş sendikası Niğde şube başkanlığı olarak ne işvereni nede işçiyi yıpratma peşinde değiliz. Kurumumuzu düşünerek, arkadaşlarımızı da hakkıyla temsil etmek için yola çıktık. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'ın Niğde Belediyesinde ki kısa sürede ki başarısı bizler içinde örnek teşkil etti" şeklinde konuştu.

İşçilerine karşı her türlü açılımı gösterdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Önemli olan insanlar en verimli nerde olabiliyorsa orda çalıştırmaktır. İşçilerimizin yaşam standardının yükseltilmesi, bulunduğu durumdan daha iyi duruma gelmesi için Niğde Belediye Başkanlığı olarak hakikaten çok gayret gösterdik.

Her zaman biz işçimizi, işçimizde çalıştığı kurumu memnun etme durumunda. "El eli, elde yüzü yıkar" derler. O nedenle çalıştığı kurum için gayret göstermek ve hizmet etmek lazım. Belediye-iş sendikasının yönetimini tebrik ediyor, birlik beraberlik içerisinde başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye-İş’ten Başkan Akdoğan’a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement