Belediye’nin Çalişmalari Memnuniyet Verici - Son Dakika
Güncel

Belediye’nin Çalişmalari Memnuniyet Verici

Belediye’nin Çalişmalari Memnuniyet Verici

Eski Belediye Binası Yanındaki Ziraat Bankası Binasının Yıkılarak, Yerinin Meydan Olarak Düzenlenmesi Için Belediye'nin Girişimleri Olumlu Sonuçlar Veriyor.

25.11.2010 21:49  Güncelleme: 21:51

Eski belediye binası yanındaki Ziraat Bankası şubesinin Belediye'ye devri konusunda geçtiğimiz yıl Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın Malatya Milletvekilleri ile birlikte Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü nezdinde başlattığı girişimler, olumlu neticeler vermeye başladı.

25 Kasım Perşembe günü eski belediye binası yanındaki Ziraat Bankası şubesinde yapılan incelemelerin ardından, belediye tarafından bankaya önerilen merkez bankası yanındaki arsada da incelemeler yapıldı. Yapılan incelemelerden sonra Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı, Genel Müdür Can Akın Çağlar ve beraberindeki heyet, milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Banka binasının yeri meydan olarak düzenlenecek...

Ziyaret sırasında konu ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, eski Belediye binası yanındaki Ziraat Bankası binası yerinin kamuya kazandırılması amacıyla Genel Müdürlük nezdinde girişimlerde bulunduklarını belirterek, "Mevcut binanın kaldırılması ve karşılığında bir yer önerisinde bulunduk. Bu vesileyle Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel Müdürümüz ve ekibi Malatya'dalar. Sanırım bu teklifimizi değerlendirecekler. Teklifimiz olumlu karşılanır, uygun bulunursa banka binasının yerinin de meydan olarak düzenlenmesi gerçekleşmiş olacak" dedi.

Malatya'ya çok değer veriyoruz...

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı ise Malatya'ya çok değer verdiklerini belirterek, Malatya'nın Gaziantep, Konya ve Kayseri gibi bölgesel bir çekim merkezi olmasını arzu ettiklerini söyledi. Malatya'ya tam kadro gelmelerinin sebebinin bu olduğunu belirten Karslı, Belediye'nin teklifini değerlendireceklerini kaydetti.

Belediye'nin güzel çalışmaları memnuniyet verici...

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar da Belediye tarafından Malatya'nın güzelleşmesine yönelik böyle güzel çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getirerek, "şehrin genişletilmesine, meydan alanlarına yönelik talebi yerinde görmek amacıyla buradayız.

Ziraat Bankası olarak biz Anadolunun kalkınmasına çok önem veren bir bankayız. Malatya da bu anlamda çok önem verdiğimiz, çok daha yakın çalışma gayreti içerisinde olacağımız bir il. Şehrin güzelleşmesine bizde finansal anlamda destek verebilirsek kendimizi çok mutlu hissedeceğiz" şeklinde konuştu.

Malatya, cazibe merkezi olmaya aday bir il...

Malatya'nın doğunun cazibe merkezi olmaya aday bir il olduğunu söyleyen milletvekili Öznur Çalık ise, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve milletvekilleri ile birlikte geçtiğimiz yıl Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'nü ziyaret ederek binanın devri talebinde bulunduklarını, bu taleplerinin yerine getirilmesi noktasında Malatya'ya yapılan ziyaretten dolayı misafir heyete teşekkür etti.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Banka Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdüre kayısı kristali ile kuru kayısı hediye ederken, Ziraat Bankası heyeti de Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a özel işlemeli bir vazo hediye ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye’nin Çalişmalari Memnuniyet Verici - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement