Bes'te Liderlik Garanti Emeklilik'e Geçti - Son Dakika
Güncel

Bes'te Liderlik Garanti Emeklilik'e Geçti

Bes\'te Liderlik Garanti Emeklilik\'e Geçti

Garanti Emeklilik 8 Mart tarihinde açıklanan EGM verilerine göre, en çok tercih edilen bireysel emeklilik şirketi oldu.

11.03.2013 08:49

Garanti Emeklilik 8 Mart tarihinde açıklanan Emeklilik Gözetim Merkezi (EGM) verilerine göre, en çok tercih edilen bireysel emeklilik şirketi oldu. 656.766 katılımcı sayısına ulaşarak, toplam 17 şirketin faaliyet gösterdiği sektörde birinciliğe yerleşen Garanti Emeklilik, Türkiye'de her 5 kişiden 1'i tarafından tercih edildi.

En çok tercih edilen bireysel emeklilik şirketi olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Garanti Emeklilik Genel Müdürü Cemal Onaran şunları söyledi: "Yeni sistem artık çok daha geniş bir kitleye hitap ediyor; hedef kitle 25 milyondan 50 milyona çıktı. 2013 öncesinde, yalnızca vergi matrahı olan katılımcılar devlet teşviki avantajından faydalanabiliyorlardı. 2013 yılı itibarıyla yürürlüğe giren yeni yasa ise 18 yaşın üzerindeki tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, devlet teşvikinin yerini alan devlet katkısı avantajından faydalanmalarını sağlıyor. Bu nedenle sisteme yeni girişler beklentilerin de üzerinde arttı. Biz de Garanti Emeklilik olarak, Garanti markasının gücü, ekiplerimizin olağan üstü çabaları ve müşterilerimizin bize duyduğu güven ile 1 numaraya yükseldik. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. En büyük ödül, bize duyulan güven."

Sektör katılımcı sayısının yıl sonuna kadar 3,8 milyona ulaşacağını öngördüklerini vurgulayan Onaran, ''Birkaç ay içinde bizden 700 bin katılımcıya ulaşan ilk emeklilik şirketi olduğumuz haberini de duyacaksınız" dedi.

Sektörde bir ilk olarak özel sektor tahvillerine yatırım yapan fon çıkardık

Cemal Onaran, Garanti Emeklilik'in 2012 yıl sonunda 3,3 milyar TL olarak gerçekleşen fon büyüklüğünde de yeni yasayla ivme kazanan katılımcı sayısı artışıyla birlikte çok hızlı büyüyeceğine işaret ederken, Garanti Emeklilik'in farklılığını gösterdiği bir diğer konunun da fonlar olduğunu belirtti. Türkiye'deki ilk kez faiz içermeyen yatırım araçlarına yönelik emeklilik fonunu Garanti Emeklilik'in sunduğunu; şimdi de yeni bir ilk olarak özel sektör tahvillerine yatırım yapan bir fon çıkarttıklarını bildirdi.

Cemal Onaran sözlerine şöyle devam etti: "Her zaman, müşteri merkezli uygulamalarımızla farklılığımızı gösteren bir şirket olduk. Müşterilerimizin yalnızca emekliliklerinde değil, bugünden yanlarında olduğumuzu gösterdiğimiz pek çok projemiz var. Hobi Kulüpleri projemizle müşterilerimize hem emeklilik dönemlerinde hayat kalitelerini artıracak, hem de şimdiden iyi vakit geçirmelerini sağlayacak hobiler edinmelerine yardımcı oluyoruz.

Ücretsiz SGK danışmanlık hizmetimiz sayesinde müşterilerimiz emekliliklerini kamudan ne zaman ve nasıl emekli olacaklarını öğrenerek çok daha iyi planlayabiliyorlar. Bugüne kadar hep, sektörün en yenilikçi şirketi olduk ve 2013 yılında da buna devam edeceğiz. Yeni yasa ile uzaktan satış yapılabilmesi sayesinde çağrı merkezi ve internet üzerinden satışlara yoğunlaşacağız. Bu yıl da müşterilerimizin ilgilerini çekecek ek faydalar vermek yanında, müşteri memnuniyetini artıran hizmet ve süreçleri stratejilerimizin merkezinde tutarak diğer şirketlerden farklı olmaya devam edeceğiz".

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bes'te Liderlik Garanti Emeklilik'e Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement