Beşiktaş'ta Bursaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş'ta Bursaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

20.09.2014 14:24

İstanbul-dha beşiktaş, Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti.

İstanbul-dha

beşiktaş, Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla devam etti.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan çalışma 1.5 saat sürdü. Kondisyon ve taktik idmanı yapan siyah beyazlılar, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası iki grup halinde top kapma ve pas çalışması yapan Beşiktaş, dar alan ve oyun kurma çalışmaları sonrası taktik hazırlık programını uyguladı. Yarım sahada oynanan çift kale maçla idman sona erdi.

Beşiktaş'ın antrenmanına tedavi olan Mustafa Pektemek, gribal enfeksiyonu olan Tolga Zengin ile bireysel çalışan Ersan Gülüm katılmadı.

Beşiktaş, Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı çalışmayla tamamlayacak, ardından Bursa'ya giderek kampa girecek.

Bu arada Beşiktaş'ın bu sabah yaptığı çalışmayı Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar'da takip etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Bursaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika


Advertisement