Beşiktaşlı Muhittin Kapçak Dualarla Uğurlandı Görüntülü Haber - Son Dakika
Güncel

Beşiktaşlı Muhittin Kapçak Dualarla Uğurlandı Görüntülü Haber

Beşiktaşlı Muhittin Kapçak Dualarla Uğurlandı Görüntülü Haber

Daha önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında İzmir Urla Devlet Hastanesi'nde tedavi olan ve önceki vefat eden Beşiktaş'ın eski futbolcularından 80 yaşındaki Muhittin Kapçak bugün defnedildi.1958-1965 yılları arasında Adalet ile Beşiktaş'ta forma...

12.11.2013 18:13

Daha önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında İzmir Urla Devlet Hastanesi'nde tedavi olan ve önceki vefat eden Beşiktaş'ın eski futbolcularından 80 yaşındaki Muhittin Kapçak bugün defnedildi.

1958-1965 yılları arasında Adalet ile Beşiktaş'ta forma giyen Muhittin Kapçak'ın Türk ve Beşiktaş bayrağına sarılı cenazesi Haydarçavuş Camii'inde İkindi namazı sonrasında düzenlenen törenin ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Efendiliğiyle herkesin sevgisini kazanan Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu Muhittin Kapçak'ın cenazesi 51 yaşında vefat eden eşi Sevilay ile 28 yaşında vefat eden kızı Funda Kapçak'ın mezarı yanına defnedildi. Cenaze törenine Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başkan Yardımcısı Ozan Onur, eski takım arkadaşlarından Arif Özataç, Önder Üretmen ve çok sayıda seveni katıldı. ORMAN'DAN ÇELENK

Cenazede Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman'ın çelengi yanında Bandırma spor ile çok sayıda spor kulübü ve kuruluşun çelengi yer aldı. Futbola 16 yaşında, Bandırma'da, Marmara Gençlik forması altında başlayan savunma oyuncusu Kapçak, daha sonra 1960-1966 yılları arasında Beşiktaş forması altında başarılı maçlara imza attı. 20 yıllık futbolculuk yaşamının ardından teknik adam olarak Bandırmaspor, Balıkesirspor, Çanakkalespor, Kırşehirspor, Gönenspor ve Orduspor takımlarında görev yapan Kapçak, gerek futbolculuk ve gerekse teknik direktörlük yaşamında efendiliği ile tanınıyordu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaşlı Muhittin Kapçak Dualarla Uğurlandı Görüntülü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement