Beşir Derneği Ağrı Temsilcilerinden Suriye'ye Giysi Yardımı - Son Dakika
Güncel

Beşir Derneği Ağrı Temsilcilerinden Suriye'ye Giysi Yardımı

Beşir Derneği Ağrı Temsilcilerinden Suriye\'ye Giysi Yardımı

Beşir Derneği Ağrı Temsilcileri, Söyledikleri gibi insanlığa hizmet için ellerinden gelini yapacaklarını ve hizmetlere ara vermende devam ediyor.

09.04.2013 10:56

Savaşın gölgesi altında olan Suriye halkına 200 kişilik giysi yardımında bulundular.

Dernek Temsilcileri, Suriye göndermek için hazırladığı 200 kişilik giysi yardımını bu gün Van'ın Erciş ilcesine gönderdi. Erciş'te toplanacak olan yardımlar kısa süre içerisinde Suriye'ye gönderilecek.

Ağrı'dan Erciş'te gönderilen giysi yardımından sonra bir açıklama yapan Dernek Temsilcilerinden Kadir Çelik;

Doğal afet ve başka nedenlerle dünyanın herhangi bir yerinde, biçare düşmüş, evsiz kalmış, salgın hastalıkların pençesinde bir lokmaya muhtaç kalmışlara, merhametlinin elini uzatmak, İmkânsızlıklardan dolayı okuyamayan ve eğitimi yarım kalmış gönüllere sahip çıkmak olduğunu belirterek, Kısaca nerde bir mahzun ve mahcup gönül varsa, orda ve onlarla olmak amacımızdır. Dedi.

Çelik, Yapılan hizmetlerin büyüklerimizin buyurduğu gibi hizmet nimettir anlayışı doğrultusunda yaptıklarını dile getirerek, Bizler bu hizmetlerle insanların az da olsa acılarını dindirmek dertlerini dertlenmeyi niyetlendik. Bugün Suriye'ye 200 kişinin giyinebileceği giysi yardımında bulunduk Beşir Derneği olarak Türkiye ve Dünya genelinde hizmetlerinin süreceğini belirterek, Yardımlarından dolayı destek veren herkese teşekkür etti.

Dernek Temsilcilerinden Umut Oğur ise: Beşir derneğimizin Misyonu'u; Kendisine yetemeyen, desteğe ve hizmete ihtiyacı olan, istismara açık hale gelmiş mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayrım yapmadan, paylaşmayı erdem haline getirmiş gönüller ile buluşturmak, Sosyal adalete ve kardeşliğe destek olmak,

Hayır, işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmeti nimet bilmektir. Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beşir Derneği Ağrı Temsilcilerinden Suriye'ye Giysi Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement