Adıyaman'da Beton Mikseri ile Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adıyaman'da Beton Mikseri ile Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Adıyaman'da beton mikseri ile otomobil çarpıştı. Hurdaya dönen araçta sıkışan 3 kişi feci şekilde can verirken bir kişi de yaralandı.

06.12.2014 22:47  Güncelleme: 08:29

Adıyaman'da Samsat karayolunun 30. kilometresinde beton mikseri ile otomobil çarpıştı. Yaşanan kazada 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Alınan bilgiye göre, Şevket Eroğlu yönetimindeki 02 FS 278 plakalı beton mikseri, Adıyaman-Samsat karayolunun 30. kilometresinde Gaffari Aydoğdu idaresindeki 02 KA 687 plakalı otomobille çarpıştı.

3 KİŞİ FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Kazada, otomobil sürücüsü Gaffari Aydoğdu ile yanında bulunan Vedat ve Aykut Aydoğdu olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Şevket Eroğlu ise 112 Acil Servis ekiplerince Kahta Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Otomobil içinde sıkışan 3 kişinin cansız bedenleri, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Kahta Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kaza yerine gelen hayatını kaybedenlerin yakınları sınır krizi geçirdi.

Adıyaman\'da Beton Mikseri ile Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adıyaman'da Beton Mikseri ile Otomobil Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Galip: Turkiyedeki sofor adaylaria ehliyeti isvicreden aldiracaksin ozaman nasil duzelir trafik 1 0 Yanıtla
  • Nihat: tek gidiş gelişli dar bir yolda insanların can vermesi an meselesidir. . eğlence yeri olsa hemen duble yol yaparlardı ama söz konusu vatandaş olunca devlet kör sağır gibi duruyor. 0 0 Yanıtla
  • mehmet: o yolda sürekli böyle feci kazalar oluyor şu sürekli yatan adıyaman milletvekilleri uyansa oraya da bir duble yol yapılsa en azından kaza oranlarında ciddi bir düşüş yaşanır. 0 0 Yanıtla
  • Mustafa : Araba sürerken sanki Paris'e gidiyoruz ölüm hiç aklımıza gelmîyor ölüm haberini alan ailenin durumunu düşünebiliyor musuz Allah sabır versin:( 0 0 Yanıtla

Advertisement