Beylikdüzü Sinema Günleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Sinema Günleri Devam Ediyor

Beylikdüzü Sinema Günleri Devam Ediyor

Beylikdüzü Belediyesi Tarafından Gerçekleştirilen Sinema Günleri Kapsamında Her Hafta Sonu Farklı Bir Film Sinemaseverlerle Buluşmaya Devam Ediyor.

18.04.2011 23:07  Güncelleme: 23:12

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Sinema Günleri, Beylikdüzü halkı tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Usta oyuncu Şener Şen'in rol aldığı Av Mevsimi isimli film ile start alan Sinema Günleri'nde son olarak; Elizabeth Gilbert'in kendi hayat deneyiminden yola çıkarak yazdığı Eat, Pray Love kitabından uyarlanan "Ye Sev Dua Et" isimli film sinemaseverlerle buluştu.

ABD'nin ünlü yazarı Elizabeth Gilbert'i, Oscar ödüllü sanatçı Julia Roberts'ın canlandırdığı filmde, hayatta her şeye sahip olan ama bir türlü mutluluğa erişemeyen Elizabeth'in acılı bir boşanmanın ve depresyonun ardından kendini keşfetme süreci anlatılıyor.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından kurulan etkinlik çadırında ücretsiz olarak gösterilen film, yediden yetmişe birçok kişi tarafından izlendi. Sinema gösterimi sırasında vatandaşlara ücretsiz çay ve patlamış mısır ikramı yapıldı.

Sinema Günleri kapsamında 24 Nisan Pazar günü, başrollerini Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın paylaştığı "Eyvah Eyvah 2" isimli film sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Sinema Günleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement