Beyoğlu'da Motosikletten Ateş Edilerek Öldürülen Kişi Taner Şanlı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Beyoğlu'da Motosikletten Ateş Edilerek Öldürülen Kişi Taner Şanlı Çıktı

Beyoğlu\'da Motosikletten Ateş Edilerek Öldürülen Kişi Taner Şanlı Çıktı

Beyoğlu'nda motosikletten ateş edilerek öldürülen kişinin, '7 bela Taner' olarak bilinen Taner Şanlı olduğu ortaya çıktı. Şanlı, polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmasıyla gündeme gelmişti. Olayda yaralanan diğer kişinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Şanlı'nın geçmişte birçok olaya karıştığı ve cezaevinden firar ettiği belirtildi.

07.08.2023 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
BEYOĞLU'nda motosikletten ateş edilerek öldürülen kişinin,

'7 bela Taner' olarak bilinen Taner Şanlı olduğu ortaya çıktı. Bir çok olaya karışan Şanlı son olarak polisi ilaçlı meyve suyu ile uyutup hastaneden kaçmasıyla gündeme gelmişti.

Olay, saat 02.00 sıralarında Tarlabaşı Bulvarı'nda meydana geldi. Yol kenarında bekleyen '7 bela Taner' olarak bilinen Taner Şanlı (36) ve Berat Demir'e motosikletle gelen kişilerce silahla ateş açıldı. Saldırı sonrası vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Saldırı sırasında park halindeki bir otomobile de kurşun isabet ettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Şanlı hayatını kaybederken, diğer Demir'in ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. Adli Tıp Kurumu önüne gelen eşi uzun süre sinir krizi geçirdi.Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Taner Şanlı'nın, 8 sene önce 2015 yılında cezaevinden firar ettiği, cezaevinde yatan düşmanının iki kardeşini ayaklarından vurduğu, Beyoğlu'nda kendisine çarpan bir kişiyi bıçaklayıp kaçtığı, olaylardan iki hafta sonra Tarlabaşı'nda saldırıya uğrayıp yaralandığı öğrenildi. Yaralanan Şanlı, yine 2015 yılında sahte kimlik ile hastaneye yatmış, kimliğini tespit edilince eşi tarafından ilaçlı meyve suyu ikram ettiği polisleri uyutup kaçmıştı. Şanlı daha sonra Bağcılar'da bir baskında eşiyle birlikte yakalanmıştı.

- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'da Motosikletten Ateş Edilerek Öldürülen Kişi Taner Şanlı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement