Beypazarı ilçesinde 22 Mayıs'ta elektrik kesintisi olacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Beypazarı ilçesinde 22 Mayıs'ta elektrik kesintisi olacak

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Beypazarı ilçesinde 22 Mayıs\'ta elektrik kesintisi olacak

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 22 Mayıs'ta planlı bakım ve iyileştirme çalışması nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak. Kesinti, 09.30 ile 17.00 saatleri arasında Fasıl, Başağaç, Gürağaç, Yeşilağaç, Hacıkara, Alparslan Türkeş Bulvarı, Oymağaç, Kızılcasöğüt ve Macun mahallelerini etkileyecek.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 22 Mayıs'ta elektrik kesintisi olacağı bildirildi.

İlçedeki elektrik dağıtım şirketinden yapılan açıklamaya göre, "Planlı Bakım ve İyileştirme Çalışması" nedeniyle yarın bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak.

22 Mayıs Çarşamba 09.30 ile 17.00 saatleri arasında, Fasıl, Başağaç, Gürağaç, Yeşilağaç ve ilçe merkezindeki Hacıkara mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerine, 09.30 ile 13.00 saatleri arasında Oymağaç Mahallesine, 10.00 ile 14.00 saatleri arasında Kızılcasöğüt ve Macun mahallelerine elektrik verilemeyecek.

Kaynak: AA