Beypazarı'nda trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışma başlatıldı - Son Dakika
Güncel

Beypazarı'nda trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışma başlatıldı

Beypazarı\'nda trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışma başlatıldı

Beypazarı ilçesinde trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla Kaymakam Vedat Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Belediye Zabıta Müdürü Doğan Gökkaya, Belediye Kültür Müdürü Zafer Poyraz, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Amiri Ahmet Candan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu ve okul müdürlerinin katılımıyla incelemeler yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğünün hazırladığı proje dahilinde düzenleme yapılması istenen noktaları yerinde gören yetkililer, trafik akışının düzenli sağlanması için bu nokta ve kavşaklarda düzenleme yapılmasının kaçınılmaz olduğunu belirtti.

13.10.2023 12:17

Beypazarı ilçesinde trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla çalışma başlatıldı.

Kaymakam Vedat Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Belediye Zabıta Müdürü Doğan Gökkaya, Belediye Kültür Müdürü Zafer Poyraz, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Amiri Ahmet Candan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu ve okul müdürleri trafik yoğunluğunun yaşandığı cadde ve sokaklarda incelemelerde bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün hazırladığı proje dahilinde düzenleme yapılması istenen noktaları yerinde gördüklerini belirten Yılmaz, "Trafik akışının düzenli sağlanması adına bu nokta ve kavşaklarda düzenleme kaçınılmaz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı'nda trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışma başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement