Beyza'dan Sonra Aileye İkinci Acı - Son Dakika
Güncel

Beyza'dan Sonra Aileye İkinci Acı

Beyza\'dan Sonra Aileye İkinci Acı

Avusturya'da, iki hafta önce trafik kazasında ölen 19 yaşındaki Beyza Şenonay'ın, cenaze törenine katılan dayısı Özcan Katar, Viyana'ya dönüş yolunda direksiyon başında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

04.09.2011 17:50

İzmir'den üç aylık staj için gittiği Avusturya'da, iki hafta önce trafik kazasında ölen Miss & Mr Model 2010 yılı finalistlerinden, buz pateni sporcusu 19 yaşındaki Beyza Şenonay'ın, cenaze törenine katılan dayısı Özcan Katar, Viyana'ya dönüş yolunda direksiyon başında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Aileyi yıkan ilk olay, geçen 17 Ağustos'da meydana geldi. Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi olan 19 yaşındaki Beyza Şenonay, kendisini geliştirmek amacıyla Viyana Üniresitesi'nde yapacağı üç aylık staj için bu ülkede yaşayan dayısı ile birlikte geçen 17 Ağustos'da yola çıktı. Vinaya'ya girdikten sonra ailesini arayıp iyi olduklarını ve yolculuğunun iyi geçtiğini söyleyen Şenonay'ın içinde bulunduğu otomobili kullanan dayısı Gürcan Katar, direksiyon başında uyuklayında bir araca arkadan çarptı. Çapmanın etkisiyle savrulan otomobil daha sonra da karşıdan gelen başka bir araçla çarpıştı. Beyza Şenonay, kaza yerinde hayatını kaybetti. Dayısı ise ailesiyle birlikte yaralı olarak kurtuldu.

Miss & Mr Model 2010 yılı finalistlerinden olan ve buz pateninde de 2003 ile 2005 yıllarında dereceler elde eden Beyza'nın ölüm haberi yakınlarını acıya boğdu. Beyza, lisanslı sporcusu olduğu İzmir Büyükşehir Belediyesi buz pateni salonu önünde düzenlenen tören sonrasında götürüldüğü Güzelyalı Hakim Efendi Cami'ndeki namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı. Eğitim için gelen ve yanında kalacak olan yeğeni Beyza'nın ölümüyle sarsılan Özcan Katar da, İzmir'e gelerek cenaze törenine katıldı.

DAYISI VİYANA YOLUNDA CAN VERDİ

Çok sevdiği yeğeninin ölümünün ardından büyük üzüntü yaşayan 57 yaşındaki Özcan Katar, Viyana'ya dönmek için yola çıktı. Özcan Katar, Dün (cumartesi) Bulgaristan'a giriş yaptıktan sonra araç kullandığı sırada kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İki hafta içerisinde peşpeşe yaşadıkları acılarla yakılan aile üyeleri, Türkiye'ye getirdikleri Özcan Katar'ın, cenazesinin yarın (pazartesi) Buca Yerli Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceğini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beyza'dan Sonra Aileye İkinci Acı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement