Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit kabirleri ziyaret edildi - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit kabirleri ziyaret edildi

Bingöl Valiliği tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, şehit kabirleri ziyaret edildi. Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, jandarma ve emniyet personelleri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar etkinliğe katıldı. Etkinlikte şehitlerin kabirlerine karanfil bırakılarak dua edildi. Şehitleri anma programının ardından Vali Ekinci ve beraberindekiler, Valilik bahçesindeki fotoğraf sergisini ziyaret etti.

15.07.2023 15:50

BİNGÖL'DE, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit kabirleri ziyaret edildi.

Bingöl Valiliği'nce düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, şehit kabirleri ziyaret edildi. Etkinliğe Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, jandarma ile emniyet personelleri, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Etkinlikte şehitlerin kabirlerine karanfil bırakılıp, dua edildi. Şehitleri anma programının ardından Vali Ekinci ve beraberindekiler, Valilik bahçesindeki fotoğraf sergisini ziyaret etti.(DHA)

Bingöl\'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit kabirleri ziyaret edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehit kabirleri ziyaret edildi - Son Dakika


Advertisement