Bitlis'te depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

Bitlis\'te depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu

Bitlis'te, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden polis memurları ve yakınları ile vatandaşlar için mevlit okutuldu. Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılı dolayısıyla Bitlis Emniyet Müdürlüğü tarafından Ulu Cami'de mevlit programı düzenlendi. Mevlit okunmasının ardından Bitlis Müftüsü Mehmet Faysal Geylani, hayatını kaybedenler için dua etti. Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, cami çıkışında vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Programa, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı, İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

06.02.2024 15:07  Güncelleme: 04:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'te, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden polis memurları ve yakınları ile vatandaşlar için mevlit okutuldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılı dolayısıyla Bitlis Emniyet Müdürlüğünce Ulu Cami'de, mevlit programı düzenlendi.

Mevlit okunmasının ardından Bitlis Müftüsü Mehmet Faysal Geylani, hayatını kaybedenler için dua etti.

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, cami çıkışında vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

Programa, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı, İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bitlis'te depremde hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement