Bitlis'te Tren Rayı Hırsızlığına Suçüstü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bitlis'te Tren Rayı Hırsızlığına Suçüstü

Bitlis\'te Tren Rayı Hırsızlığına Suçüstü
07.07.2014 14:13

Bitlis'te yenileme çalışması sürdürülen tren raylarını akşam saatlerinde çalmaya çalışan 4'ü çocuk 5 kişi gözaltına alındı.

Bitlis'te yenileme çalışması sürdürülen tren raylarını akşam saatlerinde çalmaya çalışan 4'ü çocuk 5 kişi gözaltına alındı.

Bitlis Valiliği'nden yapılan açıklamada, önceki gün saat 19.30 sıralarında Güroymak İlçesi'ne bağlı Tahtalı Köyü yakınlarında yenileme çalışmaları devam eden demir yollarına ait rayların oksijen tüpü ile kesildiği ihbarını alan güvenlik güçleri bölgeye gitti. Demiryollarına ait tren raylarını oksijen tüpü ile kesmeye çalışan çocuklar M.C., Ü.Ü., C.Ü., Y.Ü. ile birlikte B.O. suçüstü yakalandı.

Olayda kullanılan kamyonet, 2 mutfak tüpü, 2 sanayi tipi oksijen tüpü ele geçirildi. Gözaltına alınan çocuklar ifadeleri alındıktan sonra Cumhuriyet savcısının talimatı ile ailelerine teslim edilirken, B.O. ise adliyeye sevk edildi. - Bitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bitlis'te Tren Rayı Hırsızlığına Suçüstü - Son Dakika


Advertisement