Bodrum Alev Gürcan Tiyatrosu Ilk Oyununu Sahneledi - Son Dakika
Güncel

Bodrum Alev Gürcan Tiyatrosu Ilk Oyununu Sahneledi

Alev Gürcan Tiyatrosu ilk oyununu sahnelediBODRUM Kent Konseyi Alev Gürcan Tiyatrosu, ilk oyunu 'Aşk Delisi'ni sahneye koydu.

01.04.2017 11:59

Alev Gürcan Tiyatrosu ilk oyununu sahneledi

BODRUM Kent Konseyi Alev Gürcan Tiyatrosu, ilk oyunu 'Aşk Delisi'ni sahneye koydu.

Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi Sahne Sanatları Çalışma Grubu, trafik kazasında yitirdiği topluluğun kurucusu olan tiyatro sanatçısı Alev Gürcan adına, Bodrum Kent Konseyi Alev Gürcan Tiyatrosu'nu kurdu. Tiyatro grubu, Bodrum Belediyesi'nin desteği ve Artçı Sanat'ın organizasyonuyla Oasis Nurol Kültür Merkezi'nde 'Aşk Delisi' adlı oyunu sahneledi. Oyunu Alev Gürcan'ın annesi Güner Gürcan, kızı Merve Nur Saygı ve damadı Sarp Saygı'nın da aralarında bulunduğu yaklaşık 250 kişi izledi. Yönetmen ve oyuncu Hüseyin Akşen'in de oyuncular arasında yer aldığı gösterinin 6 aylık hummalı bir çalışmanın sonucu hazırlandığı belirtildi.

Ziba Türk, Sertaç Aydın ve Fatih Serdar Yılmaz'ın rol aldığı oyun, lise yıllarında başlayan ve giderek çetrefilleşen bir aşk hikayesini gerçekçi ve gerçeküstü öğeler kullanarak anlatıyor. Tek perde ve yaklaşık 70 dakika süren oyunun sonunda Gürcan'ın kızı Merve Nur Saygı gözyaşlarını tutamadı.

Yönetmen Hüseyin Akşen, "Bizim hayallerimizin kadını vardı. Geçtiğimiz yıl onu bir trafik kazasında yitirdik. Biliyorum o cadı bizi şuanda izliyor ve gülüyor. Bizim amacımız Alev Gürcan adını unutmamak ve unutturmamak. Yaptığımız oyunlarda onu yaşatmak istiyoruz" dedi.

Bodrum Alev Gürcan Tiyatrosu Ilk Oyununu Sahneledi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Alev Gürcan Tiyatrosu Ilk Oyununu Sahneledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement