Bodrum Atatürk'ü Koşarak Andılar - Son Dakika
Güncel

Bodrum Atatürk'ü Koşarak Andılar

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk'ü Anma ve Saygı Koşusu yapıldı.

12.11.2017 17:39

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk'ü Anma ve Saygı Koşusu yapıldı. İlköğretim ve lise öğrencisi çocuklar, birinci gelebilmek için mücadele etti.

Bodrum'da 10 Kasım ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 79'uncu ölüm yıldönümü nedeniyle bugün Atatürk'ü Anma ve Saygı Koşusu düzenlendi. Yol yarışı olarak yaş gruplarına göre farklı mesafelerde düzenlenen İskele Meydanı'nda son bulan yarışa yarımada genelinden 14 farklı okuldan 200 sporcu katıldı. 6 kategoride mücadele eden sporcular, birinci gelebilmek için ter döktü. Yarışı bitiren bazı sporcular, yarış sonunda rahatsızlandı. Bazı sporcular da yarışı tamamlayamayıp ambulanslar ile bitiş alanına getirildi. Yarışlarda, 1200 metre Küçük Kızlar yarışında Elif Irmak Sönmezoğlu, 1500 metre Küçük Erkekler'de Burak Sönmez, 2 bin metre Yıldız Kızlar'da Mihraç Ayan, 3 bin metre Yıldız Erkekler'de Caner Ergüven, 3 bin metre Genç Kızlar A kategorisinde Yasemin Çiğdem, B kategorisinde Şebnem Küçükakın, 5 bin metre Genç Erkekler A kategorisinde Yasin Sakık, B kategorisinde Azat Keskin birinci oldu.

Yarışların sonunda dereceye giren sporculara, beden eğitimi öğretmenleri tarafından madalya verildi.

Bodrum Atatürk\'ü Koşarak Andılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Atatürk'ü Koşarak Andılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement