Bodrum Resort & Spa'da Düşlere Sığmayan Bir Tatil - Son Dakika
Güncel

Bodrum Resort & Spa'da Düşlere Sığmayan Bir Tatil

Bodrum Resort & Spa\'da Düşlere Sığmayan Bir Tatil

Palmalife Bodrum Resort & Spa, bulunduğu koyla bütünleşen yemyeşil doğası ile çok özel bir konaklama deneyimi yaşatıyor.

04.04.2013 13:26  Güncelleme: 13:45

Bodrum Yalıkavak'ın en güzel koylarından biri olan Gökçebel Mevkii'nde konumlanan Palmalife Bodrum Resort & Spa, bulunduğu koyla bütünleşen yemyeşil doğası ile çok özel bir konaklama deneyimi yaşatıyor.

1998'den bu yana Türkiye'de birçok alanda faaliyet gösteren Palmali Şirketler Gurubu'nun üyesi Palmalife Bodrum Resort & Spa, yüksek kalite ve konforu misafirlerine en üst düzeyde sunuyor. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetimindeki Wellness & Spa Merkezi, 250 metre uzunluğundaki özel beyaz kum plajı, restoranları, deniz ve bahçe manzaralı odaları ile konuklarını kendine hayran bırakan Palmalife Bodrum Resort & Spa hayallerinizdeki tatili gerçeğe dönüştürüyor.

Palmalife Bodrum Resort & Spa'da Dünya Mutfağından Tarifsiz Lezzetler

Palmalife Bodrum Resort & Spa'nın açık ve kapalı alanlarında yer alan, havuz ve deniz manzarasına sahip ana restoranı, güne sağlıklı bir başlangıç yapmaları için misafirlerine açık büfe muhteşem bir kahvaltı menüsü sunuyor. Mükemmel panoramik manzara ve canlı piyano eşliğinde dünya mutfağının en seçkin tatlarının birleştiği öğle ve akşam yemekleri, günün yorgunluğuna güzel bir nokta koyuyor.

Palmalife Bodrum Resort & SPA içerisinde yer alan SUNSET Restoran , zarif dekoru ve eşsiz doğa manzarası karşısında güneşin batışını izleme fırsatı sunuyor. Sahip olduğu uluslararası tecrübeleri Akdeniz Mutfağı ile birleştiren şef, konuklarını akşam menüsü ile Sunset Restoranda ağırlarken, Palmalife Bodrum Resort & Spa'nın zevkle döşenmiş Lounge bölümü sıcak-soğuk içecekler, yerli ve yabancı içkiler, özel kokteyller eşliğinde misafirlerine keyifli sohbetler için sıcak bir ortam sunuyor.

Küçük atıştırmalıklar için benzersiz lezzetler sunan Snack Bar, geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmeyen lezzettleri özel sunumlarla servis ediliyor.Serinlemek isteyenleri de unutmayan Snack Bar'da karpuzlu, kavunlu, çilekli ve şeftali frozen içecekler ve buzlu kahveler sıcak yaz geçelerinin vazgeçilmeyen tatları.

Gündüz Palmalife Bodrum Resort & Spa'nın özel plajındaki platformunda güneşlenmenin keyfini yaşayan konuklar bir yandan da Beach Bar'ın lezzetli ve zengin beach snack menüsü ile lezzetli bir tatilin tadını çıkarıyor.

Yaşasın Hayat Enstitüsü'nden Özel Terapiler ve Arınma Seansları

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetimindeki Yaşasın Hayat Enstitüsü, dünyanın en güzel kıyı kasabalarından biri olan Bodrum'da yeni ve farklı bir yaşam merkezi sunuyor. Yaşasın Hayat Enstitüsü Bodrum, konuklarını detoks programları, sağlıklı ve olağanüstü lezzetli tarifleri, her yerde uygulanabilen aktivite programlarıyla tanıştırıyor. Yaşasın Hayat Enstitüsü'nde, beslenme ve detoks programlarının yanı sıra cilt bakımı, cilt gençleştirme ve cilt sorunlarını giderme konusunda da Anti – Aging/ Skin Care uygulamaları ile bilimsel, doğal ve etkili yöntemler bulunuyor. En modern ekipmanlarla donatılmış Yaşasın Hayat Enstitüsü ekibi konuklarının yaşam kalitesini yükseltirken beden ve ruh sağlığını dengeliyor.

SPA kavramının dünyaca ünlü adresi olan ESPA SPA'da yer alan her bakım size, kişiselleştirilmiş bakım deneyiminin ve lüksün en üst noktasını yaşatıyor. Bakımlarda kullanılan özel ESPA ürünleri, içerdiği doğal maddelerin kalitesine, saflığına ve uyumuna göre kategorize edilerek uygulanıyor.

Bembeyaz Kum Plajı , Muhteşem Ege Manzarası ve Benzersiz Eğlence Dünyası ile Palmabeach Yüksek kalite ve konforun adresi Palmalife Bodrum Resort & SPA; eşsiz doğası, masmavi denizi, bembeyaz kum plajı ve göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken odaları misafirlerini büyülüyor. Yalıkavak'ın en güzel koyu olan Gökçebel mevkiinde yer alan 250 metre uzunluğundaki Palmabeach, incecik beyaz kumu ve konforlu güneşlenme alanları ile günün her dakikasının doyasıya yaşatıyor.

Palmalife Bodrum Resort & Spa'nın özel yüzen koy iskelesinde bulunan su sporları alanı, tatiline renk katmak isteyen spor tutkunları için farklı deneyimler sunuyor. Profesyonel eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen aktiviteler spordan vazgeçemeyen ve masmavi sularda serinlemek isteyenler için benzersiz seçenekler sunuyor. Otel bünyesinde yer alan fitness salonu, tenis, voleybol ve mini futbol sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzu ile de farklı aktivite seçenekleri sunuyor.

Dünyanın en büyük 36., Türkiye'nin ise 2. büyük yelkenlisi olan Palmalife Yelkenli Gulet Tekne, misafirlerine unutulmayacak bir mavi yolculuk deneyimi yaşatıyor. 5 yatak odası, geniş ve konforlu salonu, jakuzisi ve misafirlerinin tüm ihtiyaçlarını eksiksiz giderebilecek profesyonel ekibi ile lüksün doruklarında seyahat imkanı sağlayan Palmalife Tekne, hem otel misafirlerine hem de dışarıdan gelen misafirlerine benzersiz bir tatil sunuyor.

Çocukları da unutmayan Palmalife Bodrum Resort & Spa, küçük konuklarının eğlenceli vakit geçirebilmeleri için her türlü imkanı sunuyor. Küçük misafirler, Mini Kulüp'te yer alan güvenli açık-kapalı oyun alanlarında çeşitli oyuncaklarla oyunlar oynayıp, arkadaşları ile çizim yaparak hayal güçlerini geliştirebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrum Resort & Spa'da Düşlere Sığmayan Bir Tatil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement