Bodrum - Sanat Grubu'ndan Bodrum'da Polise Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bodrum - Sanat Grubu'ndan Bodrum'da Polise Başsağlığı Ziyareti

Bodrum - Sanat Grubu\'ndan Bodrum\'da Polise Başsağlığı Ziyareti

Sanat Grubu'ndan Bodrum'da polise başsağlığı ziyaretiMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki Bodrum Mızıkacıları Sanat Grubu'nun üyeleri, İlçe Emniyet müdürü Can Candaş'ı ziyaret etti.

19.12.2016 18:23

Sanat Grubu'ndan Bodrum'da polise başsağlığı ziyareti

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki Bodrum Mızıkacıları Sanat Grubu'nun üyeleri, İlçe Emniyet müdürü Can Candaş'ı ziyaret etti. Topluluk, terör saldırısında şehit düşen meslektaşları için Candaş'a başsağlığı diledi.

Bodrum'a yerleşen, yaz aylarında kentte sahne alan ve kendilerine Bodrum Mızıkacıları Sanat Gurubu adını veren topluluk, bugün, İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş'ı makamında ziyaret etti. Aralarında Zafer Baykal, Selçuk Alagöz, Hurşit Yenigün, Şakir Öner Günhan, Nesrin Körükçü, Aysun Ercan, Serpil Benay'ın bulunduğu grup, Candaş'a çiçek vererek terör saldırısında hayatını yitiren meslektaşları için başsağlığı diledi.

Grup adına açıklama yapan Zafer Baykal, "Bodrum'da yaşayan ve sahne alan sanatçılar olarak İstanbul Beşiktaş ve son olarak Kayseri'de vatanımızı bizleri korumak uğruna canlarını veren asker ve polisimizin her zaman yanında olduğumuzu ve insanlık suçu saydığımız bu haince saldırıyı şiddetle kınadığımızı bildiriyoruz" dedi. Baykal, saldırıları kınadı.

Sanatçıların bir toplumun olmazsa olmaz bir değeri olduğunu belirten Emniyet Müdürü Candaş ise "Vatan toprağını korumak uğruna her gün asker polis şehit verirken, toplumumuzun her kesiminden yediden yetmişe bu desteği görmek bizlere moral veriyor. Toplumumuzun birlikte olduğunu zaten biliyorduk ancak böyle zor günlerde vatandaşımız bu birlikteliği düşmanlara karşı bir kez daha gösterdi" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum - Sanat Grubu'ndan Bodrum'da Polise Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement