Boğazları Kesilerek Öldürülen Gelin-Kaynananın Katil Zanlıları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Boğazları Kesilerek Öldürülen Gelin-Kaynananın Katil Zanlıları Yakalandı

Boğazları Kesilerek Öldürülen Gelin-Kaynananın Katil Zanlıları Yakalandı

Kocaeli'nin Derince İlçesi'ndeki evlerinde 16 Şubat'ta bıçaklanıp bağazları kesilerek acımasızca öldürülen 47 yaşındaki Güler Kurt ile gelini 22 yaşındaki Hatice Kurt'un cinayet zanlıları yakalandı.

25.02.2012 12:20  Güncelleme: 13:59

Kocaeli'nin Derince İlçesi'ndeki evlerinde 16 Şubat'ta bıçaklanıp bağazları kesilerek acımasızca öldürülen 47 yaşındaki Güler Kurt ile gelini 22 yaşındaki Hatice Kurt'un cinayet zanlıları yakalandı. Zanlılardan birinin Güler Kurt'un kızkardeşinin oğlu olduğu ve ailenin evde sakladığını sandıkları para ve altınları almak umuduyla geldikleri, bulamayınca da cinayeti işledikleri anlaşıldı.

Çifte cinayetin ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün oluşturduğu 3'er kişiden oluşan 5 özel ekip, araştırmalarının ardından cinayet zanlılarına ulaştı. Polis Kurt ailesinin komşularının yanı sıra yakın ve uzak akrabalarını da tek tek mercek altına aldı, ayrıca MOBESE kameralarından da olay günü sabahtan öğlene kadar olan süre içinde mahalleye giren çıkan yaya ve araçları da tek tek inceledi.

Yoğun bir soruşturmanın ardından tüm şüpheler Güler Kurt'un İstanbul'da oturan ablasının oğlu M.M'nin üzerinde toplanmaya başlandı. Özel ekiplerin birkaç gündür takip altına aldığı M.M'nin sık sık M.K. ve U.U. ile biraraya geldiğini belirledi. Üç zanlı bu sabaha karşı İstanbul Beyoğlu'nda gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve adı açıklanmayan 4'üncü bir kişi daha olduğu, ancak bu kişinin olaya karışıp karışmadığı henüz anlaşılmadığı öğrenildi. Zanlılar sabaha karşı 04.00 sıralarında İzmit'e Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Sorgulamaları devam eden zanlılardan Güler Kurt'un kızkardeşinin oğlu olan M.M'nin olayı planladığı, teyzesi ve eniştesinin bir süre önce 90 bin TL'ye ev sattığı için oradan aldıkları parayı evde saklamış olabilecekleri, ayrıca evde bol miktarda altın da bulundurulduğu düşüncesiyle eve geldikleri anlaşıldı. Alınan ilk bilgilere göre Güler Kurt ve Hatice Kurt ile bir süre konuşan M.M. ve arkadaşları M.K. ile U.U'nun umduklarını bulamayınca onları bıçakladıkları, öldüklerinden emin olmak için de boğazlarını kestikleri tesbit edildi.

Derince İlçesi'nde İbni Sina Mahallesi Pirireis Caddesi'nde cinayet, işçi olarak çalıştığı belediyeden bir süre önce emekli olan Rasim Kurt'un dişlerini yaptırmak için diş hastanesine, oğlu Fatih Kurt'un da iş başvurusu için Gebze'ye gittiği sırada geçen 16 Şubat'ta işlenmişti. Cesetleri öğlen saatlerinde Gebze'den eve dönen Fatih Kurt bulmuştu.

- Kocaeli/ Derince

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Boğazları Kesilerek Öldürülen Gelin-Kaynananın Katil Zanlıları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement