Bosch Rexroth'un Yeni Genel Müdürü Servet Akkaynak - Son Dakika
Güncel

Bosch Rexroth'un Yeni Genel Müdürü Servet Akkaynak

Bosch Rexroth\'un Yeni Genel Müdürü Servet Akkaynak

Bosch Rexroth Türkiye'de genel müdürlük görevine, 1 Ocak tarihi itibariyle Servet Akkaynak atandı.

28.01.2013 12:20

Bosch Rexroth Genel Müdür Vekili olarak 2011 Kasım ayından bu yana görev yapan Servet Akkaynak, 1 Ocak 2013 tarihi itibarıyla genel müdürlük koltuğuna oturacak.

1963 doğumlu Servet Akkaynak, Alman Lisesi'ni bitirdikten sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1988 yılında mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi'nde üst düzey stratejik yönetim ve finans programlarını tamamladı.

Servet Akkaynak, Anadolu Endüstriyel Motor'da Pazarlama ve Satış Müdürlüğü ve ZF Trading A.Ş. (Mannesmann Sachs Handel) Genel Müdürlüğü görevlerinin ardından, 2005 yılında Bosch ailesine katıldı. 2011 yılına kadar Robert Bosch İran Ülke Direktörlüğü görevini yürüten Akkaynak, 15 Kasım 2011 tarihinde Bosch Rexroth Genel Müdür Vekilliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atandı.

Bosch Rexroth Genel Müdürlüğü görevini Steven Young'dan devralacak olan Akkaynak, aynı zamanda şirketin Murahhas Azalığını da yürütecek.

Türkiye'deki faaliyetlerine 1976 yılında başlayan Bosch Rexroth, 'The Drive and Control Company' sloganı ve Rexroth markasıyla sadece hidrolik pnömatik sektörüne değil fabrika otomasyonu dahil tüm tahrik ve kontrol pazarına hitap ediyor.

Bosch Rexroth'un sanayinin ihtiyacı olan her türlü ürün ve hizmeti tek bir çatı altında sunan dünyadaki ender firmalardan biri olduğunu vurgulayan Genel Müdür Servet Akkaynak, vizyonunu, "Türk sanayisinin en büyük ortaklarından Bosch Rexroth'u daha hızlı ve daha esnek bir hale getirmek, teknoloji lideri bir firma olarak sektörün kalkınması için Türk sanayicileriyle önemli projelere adım atmak ve hep birlikte daha ileriye gitmek" şeklinde dile getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bosch Rexroth'un Yeni Genel Müdürü Servet Akkaynak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement