Breathe Right'tan "Dünyanın En Uzun Facebook Post'u" - Son Dakika
Güncel

Breathe Right'tan "Dünyanın En Uzun Facebook Post'u"

Breathe Right\'tan "Dünyanın En Uzun Facebook Post\'u"

21 Aralık gecesi Breathe Right, "Bu post uykunuzu getirecek..." sloganıyla 63.206 karakterlik dünyanın en uzun Facebook post'unu paylaştı.

27.12.2013 16:24  Güncelleme: 16:21

Breathe Right Burun Bantları - Türkiye Facebook sayfası, en uzun gecenin yaşandığı 21 Aralık tarihinde şaşırtıcı bir rekora imza atarak dünyanın en uzun post'unu paylaştı.

Breathe Right ''Bu post uykunuzu getirecek!'' sloganı ile en uzun gecenin en uzun post'u iddiasıyla hazırladığı eğlenceli bir hikâyeyle takipçilerinin uykusunu getirmeyi amaçladı. Facebook'un izin verdiği maksimum karakter sayısı olan 63.206 karakterlik post'ta tam 12.311 kelime ve 727 cümle yer aldı. Uykudan, rüyalardan, filmlerden, dizilerden, şarkılardan bahsedilen post'ta aynı zamanda 2013'ün sözcüğü seçilen selfie'ye de Türkçe karşılık bulunmaya çalışıldı. Proximity İstanbul imzası taşıyan çalışma ekşi sözlükte de konuşuldu.

İşte yayımlandığı haftasonu ekşi sözlükte de popüler olan meşhur post'tan alıntılar:

"... Siz bu yazıyı okurken Instagram'da toplamda 3456 adet kedi fotoğrafı, 4523 adet yemek fotoğrafı ve rastgele bastığımız 4 basamaklı bir sayı adetinde selfie fotoğraf paylaşıldı."
"... Abraham Lincoln'ün de dediği gibi: "İnternetten bulduğunuz alıntılardaki temel sorun, doğruluğunu ispatlayamamanızdır."
"...Eğer uykulu bir şekilde yatağa girip, tam başınızı yastığa koyduğunuzda uykunuz kaçıyorsa bu evrenin size "ayakta uyu" mesajı olabilir."
"...Hazırladığımız bu post için bunu yazan sayfa yöneticisi kör oldu esprilerine maruz kalabiliriz. Eğer bu satırları okuyorsanız lütfen ama lütfen bu tarz kötü şakalar yapmayın."
"...Facebook karakter limitini artırırsa edit'lerle bu post'ta kaldığımız yerden muhabbetimize devam etmeyi amaçlıyoruz. Şimdilik bize ayrılan karakter sınırının sonuna geldik."

Proximity İstanbul

Omnicom Group çatısı altında yer alan, BBDO ile bağlantılı çalışan ve 50 ülkede 67 ofisi, 2.500'den fazla çalışanı olan Proximity, dünyanın en çok ödüllendirilen dijital, direct ve CRM global network ünvanını taşıyor.

Proximity İstanbul olarak;

- veri ve iç görüye dayanan güçlü yaratıcı fikirlerle, markaları insanlar için;
- doğrudan pazarlama ve CRM alanındaki birikimimizle de insanları markalar için daha değerli hale getiriyoruz.

Kısacası, tüketici ile marka arasındaki ilişkiyi yöneterek, müşterilerimiz için değer yaratıyoruz. Sosyal medya iletişimi odağımızın yanı sıra, ağırlıklı olarak sosyal CRM, tüketici etkileşim stratejisi ve planlaması, dijital pazarlama ve etkinlik pazarlaması konularında Ataonline, Aquafresh, Avon, Biscolata, Breathe Right, Colin's, Corega, DHL Express, Dr. Oetker, Erikli, Exxon Mobil, HP
KVK, Niquitin, Panaheat, Parodontax, Pronamel, Sensodyne, Starbucks, Telesure, Total
gibi markalara hizmet veriyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Breathe Right'tan 'Dünyanın En Uzun Facebook Post'u' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement