Brezilya'dan Yeni Transferlerimiz - Son Dakika
Güncel

Brezilya'dan Yeni Transferlerimiz

Brezilya\'dan Yeni Transferlerimiz

Türkiye'nin İlk Brezilyalı Bayan Futbolcularının Türkiye İlgisi Ne Alex, Ne de Zico Oldu.

13.10.2010 15:24

Türkiye'nin ilk Brezilyalı bayan futbolcularının Türkiye ilgisi ne Alex, ne de Zico oldu. Futbolcular önce para için geldiklerini, ardından da değişik bir kültürü tanımak istediklerini söylediler. Türkiye Bayanlar Futbol Süper Lig takımlarından Adana İdmanyurdu, Seyhan Oteli'nde düzenlenen törenle Brezilyalı transferleri Jaqueline ve Tatiana ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Brezilyalı bayan futbolcular Adana'ya neden geldikleri ve Türkiye'ye gelmelerinde ülkemizde görev yapan ünlü Brezilyalılar Alex veya Zico gibi ünlü isimlerin etken olup olmadığı şeklindeki soruları önce gülerek, para için geldiklerini, ardından da değişik bir kültürü tanımak istediklerini söylediler.

Kulüp Başkanı Mehmet Ali Akgül, Başkan Yardımcısı Metin Taylancı, Kulüp Basın Sözcüsü Taner Canatar ve futbolcuların katıldığı imza töreninde 1984 doğumlu Tatiana Rosario Munuz ve 1987 doğumlu Jaqueline Gonçalves Nogueira ile 1 yıllık sözleşme imzalanırken, Başkan Akgül Türkiye'nin ilk Brezilyalı bayan futbolcularını Adana İdmanyurdu'na transfer ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Yeni sezon öncesinde güçlü bir kadro kurduklarını ve 10 takımın mücadele edeceği yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini belirten Başkan Akgül, "Dış transferde anlaşma sağladığımız Brezilyalı golcüler Jaqueline ve Tatiana ile 1'er yıllık sözleşme imzaladık. Ayrıca yerli transferde de Gölcükspor'dan Gülizar Soğukçelik'i kadromuza dahil ettik. Hedefimiz sezon sonunda şampiyon olarak, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Brezilya'dan Yeni Transferlerimiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement