Bu Hafta Galleria’da Çocuklar Hem Cinderella İle Eğlenecek - Son Dakika
Güncel

Bu Hafta Galleria’da Çocuklar Hem Cinderella İle Eğlenecek

Bu Hafta Galleria’da Çocuklar Hem Cinderella İle Eğlenecek

Türkiye'nin İlk Alışveriş Merkezi Galleria'nın Hem Çocuklara Hem De Büyüklere Özel Programlarla Renklendirdiği Keyifli Haftasonları Hız Kesmeden Devam Ediyor

25.05.2011 00:47  Güncelleme: 00:48

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria, kültür sanat aktivitelerine ara vermeden devam ediyor. Her Cumartesi günü saat 16:30 itibari ile Galleria'da özel olarak kurulan Çocuk Sahnesi'nde, Altınok Tiyatrosu'nun deneyimli kadrosunun hazırlayıp sunduğu eğlenceli oyunları minik misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Galleria'nın minikler için 28 Mayıs Cumartesi hazırladığı etkinlik, saat 16.30'da başlayacak 'Cinderella (Kül Kedisi)' müzikal çocuk oyunu.

Üvey annesi ve üvey kız kardeşleri tarafından kötü davranılan Kül Kedisi'nin iyi kalpliliğin mükafatını almasının anlatıldığı müzikal, camdan ayakkabı, iyilik perisi ve fare dostlar gibi farklı karakterlerle renkleniyor. Eğlenceli kahramanların bulunduğu bu keyifli oyunda, umudun asla yitirilmemesi gerektiği mesajı verilerek, iyilikten vazgeçmemenin ne denli önemli olduğu bilgisi de minik izleyicilere sunuluyor.

Bu renkli müzikal öncesinde, 14.00 – 16.00 saatleri arasında, D&R önünde gerçekleşecek olan Faber Castel ile 'Benim Renkli Uçurtmam' etkinliğinde çocuklar, rengarenk uçurtmalarını yaza hazırlayacaklar.

Galleria'da Nostaljik Pazarlar Devam Ediyor…

Cumartesi gününü çocuklara ayıran Galleria, Pazar etkinlikleri ile de büyükleri unutmuyor. Her Pazar günü müzik dinletilerine ev sahipliği yapan Galleria Etkinlik Alanı'nda 29 Mayıs Pazar günü 15.00-18.00 saatleri arasında Serhat Kaner ve Safiye Aydoğan ile Oldies ve Unutulmayan Klasikler sahnelenecek.

Yirmi yıldır sahnelerde boy gösteren ve uzun yıllar yurtdışında müzik yapan opera kökenli Serhat Kaner ve Safiye Aydoğan izleyenleri, seslendirecekleri eskimeyen eserler ve unutulmayan şarkılarla geçmişten günümüze keyifli bir yolculuğa davet ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bu Hafta Galleria’da Çocuklar Hem Cinderella İle Eğlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement