Bu Millet Omuz Omuza Verdiği Sürece Sırtımız Yere Gelmeyecek' - Son Dakika
Güncel

Bu Millet Omuz Omuza Verdiği Sürece Sırtımız Yere Gelmeyecek'

Bu Millet Omuz Omuza Verdiği Sürece Sırtımız Yere Gelmeyecek\'

Bakan Özlü Millete borcumuzu ödemek zorundayız (EK)BU MİLLET OMUZ OMUZA VERDİĞİ SÜRECE SIRTIMIZ YERE GELMEYECEKTİRİnegöl'de iş adamlarıyla yaptığı görüşmelerin ardından, Bursa'ya dönen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, vatandaşların 'Demokrasi Nöbeti' tuttuğu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na geldi.

05.08.2016 03:55

Bakan Özlü Millete borcumuzu ödemek zorundayız (EK)

BU MİLLET OMUZ OMUZA VERDİĞİ SÜRECE SIRTIMIZ YERE GELMEYECEKTİR

İnegöl'de iş adamlarıyla yaptığı görüşmelerin ardından, Bursa'ya dönen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, vatandaşların 'Demokrasi Nöbeti' tuttuğu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na geldi. Burada yaptığı konuşmada, demokrasi nöbetlerine ara vermeden sürdüren vatandaşlara teşekkür eden Bakan Özlü, bu ülkenin ve vatanın sahibinin millet olduğunu ifade etti. Bu milletin sırtını dış güçlere, şer odaklarına değil önce Allah'a sonra da birbirine dayadığını belirten Özlü, Bu millet omuz omuza verdiği müddetçe değil FETÖ yedi düvel bir araya gelse Allah'ın izniyle bu milletin sırtı yere gelmeyecektir. Bu millet yeniden bir İstiklal mücadelesi veriyor. Dün gemileri karadan yürüten Fatih'in torunları bugün göğüsleriyle tanklara siper oluyor dedi.

BE HEY AHMAK ADAM, BU MİLLETİ KENDİN GİBİ KORKAK, PISIRIK MI SANIYORSUN

Zaman Gazetesi eski yazarı Kerim Balcı'nın internet üzerinden yayın yapan bir kanalda Bizim halkımız bırakın G 3 kurşununa karşı durmayı, yerde yatmayı bilmez. Askerliklerini ücretli yaptılar sözlerini eleştiren Bakanı Faruk Özlü, FETÖ mensuplarının açıklamalarını gördünüz. Neymiş efendim Bu millet askeri görürse sokağa çıkamazmış. Bu millet yere yatıp siper almayı bilmezmiş. Be hey ahmak adam, bu milleti kendin gibi korkak, pısırık mı zannediyorsun. Siz yıllarca tedbir ve takiyye yaptınız, sinsice gizlendiniz ama bu millet sizin gibi yüreksiz değil. Bu millet mert bir millet. Bu millet 15 Temmuz gecesinde tedbir yapmadı, göğsünü gere gere sokaklara indi, meydanlara koştu. G 3 tüfeği görse yere yatmayı bilmez dediğiniz bu millet zaten yere yatmaya gerek duymadı. Çünkü bu millet tüfekler bir yana tankların bile karşısına geçti dimdik ayakta durdu diye konuştu.

15 TEMMUZ'U BU ÜLKE İÇİN BİR MİLADA DÖNÜŞTÜRMELİYİZ

15 Temmuz gecesinde bu milletin sarp kayalar gibi dimdik ayakta durduğunu, o gece milletin büyük bir zafer kazandığına işaret eden Bakan Faruk Özlü, kavga bitmediğini, aksine mücadelenin şimdi başladığını belirtti. Özlü, PKK nasıl bir maşaysa FETÖ de aynı şekilde bir maşadır. Burada esas amaç Türkiye'nin yükselişine dur demektir. Anadolu'nun yeniden bir güç merkezini olmasını engellemektir. 15 Temmuz girişiminde FETÖ'nün darbe girişimine izin vermediysek bundan sonra Türkiye'nin önünün kesilmesine de izin vermeyeceğiz. Hep birlikte güçlü ve lider bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Güçlü bir Türkiye'ye sadece bu millet özlem duymuyor. Mazlum milletler de güçlü bir Türkiye'nin hasretiyle yaşıyor. 15 Temmuz'u bu ülke için bir milada dönüştürmeliyiz. 15 Temmuz'dan önce yaptığımız yanlışları, eksikleri, hataları hep birlikte muhasebe etmeliyiz. Bundan sonra doğrularımızı daha da artırmalı, ülkemiz ve milletimiz için daha fazla gayret sarf etmeliyiz. Nefislerimizin hesabına değil bu kahraman milletin hesabına hareket etmeliyiz. Özellikle ordumuza sahip çıkmalıyız. Ordumuzun içindeki şerefli nice askerimizle bu alçakları asla ve asla karıştırmayalım. dedi.

Bakan Özlü, pazar gününe kadar bu nöbetlere aynı coşkuyla, aşk ve heyecanla devam edileceğini dile getirerek, pazar günü Yenikapı'da iktidar ve muhalefet el ele vererek muhteşem bir mitingle bu nöbetleri taçlandıracaklarını belirtti. Devlet Bahçeli'nin de bu mitinge katılacağını söyleyen Özlü, Kendisine çok teşekkür ediyoruz. CHP'yi temsil etmesi için bir heyet göndereceğini açıklayan Sayın Kılıçdaroğlu'na da teşekkür ediyorum. Ancak inanıyorum ki Sayın Kılıçdaroğlu da kararını bir kere daha gözden geçirecek ve o gün milletimizle buluşacaktır. Böylece tüm dünyaya çok net ve gür bir şekilde Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini haykıracağımıza inanıyorum diye konuşmasını tamamladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bu Millet Omuz Omuza Verdiği Sürece Sırtımız Yere Gelmeyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement