Bucak Söz Verdi, Siverek'i İl Yapacak - Son Dakika
Güncel

Bucak Söz Verdi, Siverek'i İl Yapacak

Bucak Söz Verdi, Siverek\'i İl Yapacak

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak, memleket ziyaretinde partisinin iktidar olması halinde Siverek'i il yapacaklarını söyledi.

11.05.2015 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim kampanyası kapsamında Siverek'te Milletvekili Adayı Sedat Sağır'ın seçim bürosunun açılışına katılan CHP'li vekiller burada kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Açılışta ilk sözü alan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Karakeçili, "Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Siverek'e güveniyoruz. Bundan sonrada güvenmeye devam edeceğiz. 8 Haziran'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarında buluşmak üzere hepinize açılışımıza katıldığınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak ise yaptığı konuşmada iktidar partisine yüklenerek AK Parti'nin dini siyasete alet etmekle suçladı. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İl sözünü de hatırlatan Bucak,"Ben ömrümü Siverek'e hizmet etmek için adadım. 10 yıllık görev sürem boyunca girmedik ev, çalmadık kapı gezmediğim esnaf kalmamıştır. Hepinizin dertlerini ve bu memleketin sıkıntılarını biliyorum. Bu sorunlara çözümü için bizlere fırsat verirseniz en güzelini sizlere laiki ile yapmaya çalışacağız. Seçim çalışmaları kapsamında ilçelerimizi geziyoruz ve dünde Hasan Bey'in seçim bölgesi Akçakale ve Harran'ı gezdik. Bu bölgelerden AKP % 95 oranında oy aldı ve şuanda esnafı, çiftçi veya köylerde AKP'nin esamesi okunmuyor inanın. Bu bölgelerde Hasan Bey'in gayretleri ile oy oranımız yüksek. Geçen hafta Karacadağ'da gezmediğim köy kalmadı, gerek hizmet götürdüğüm köyler olsun gerek hizmet bekleyen köylerimiz olsun hepsini gezme fırsatım oldu, o bölgelerde de durum değişmiş durumda HDP ve CHP arasında oylar bölünüyor. Türkiye genelinde aynı hızla oy oranı düşüşte, bunları neden mi söylüyorum çünkü CHP iktidara yürüyen bir parti bunu bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

'EN BÜYÜK İDEALİM İL HAKKIMIZI GERİ ALMAK'

Siyasi hayattaki en büyük hedefinin Siverek'i il yapmak olduğunu da sözlerine ekleyen Bucak, bu konuda Sivereklilerin hayallerinin gerçekleşeceğini söyledi. Bucak, "Benim en büyük idealim CHP iktidarında Siverek'in elinden alınan il hakkını mutlaka geri alacağım ve inşallah tarihe hem partimin hem de kendi ismimi altın harflerle yazacağım. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Siverek'e gelip Belediyenin önünde otobüsün üzerinde bir konuşma yaparak konuşmasında bir söz verdi. Ben bu sözün peşini bırakmam ve bu sözün sahibinden hakkımızı alana kadar peşini bırakmam" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışını yapan milletvekili adayları daha sonra GüzelkuyuMeydanı'nda ve Şeytan Küçesi'ndeesnafını ziyaret ederek desteklerini istedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bucak Söz Verdi, Siverek'i İl Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • izzet yaman: BENCE SIVEREK CHP YE OY VERMEZ 0 1 Yanıtla
  • adnan: Siverekte chp oy alır 1 0 Yanıtla
  • adnan: BENCE SIVEREK CHP YE OY VERMEZ 0 1 Yanıtla
  • adnan: Bence siverek chp ye oy vermez 0 1 Yanıtla
  • siverekli: tahmin etmiyom 1 0 Yanıtla
  • ramazan: bunca sene il olmasına engel olan bucak ailesine olduda şimdi il olmasını istiyor. 0 0 Yanıtla
  • gariban isci: Alahh hebinizin belasini versin fati bucak haric tabi adama haksizlik yaptiniz bir ailenin oyu nerde bolunmesi gorunmus ya ayipddirr insallah fati aga alirda sapa oturursunuz ben ozaman gorurum siveregi nasil il yapiyorsunyz 0 0 Yanıtla
  • Cahit: Amcası oğluna yanliş yapan babasını kardeşinede yanlişyapar sen siveregi il değil elinizde olsa ilçedende çıkarırsınız bld seçiminde gülpınar sana iyi bir ders verdi bu seferde Osmanlının Fatihi Mehmet bucak seni sandığa günecek. 0 0 Yanıtla
  • ahmet.: kemal kılıçdaroğlundan tüyolar almış şimdiden kaç dönem belediye başkanıydı yapamadı yapabileceğiniz sözler verin :D 0 0 Yanıtla
  • MAZLUM DOĞAN: Sayın bucak! sizin siyaset anlayışınız ve halk hizmetiniz, bu halka karşı yapmış olduğunuz ihanetlerdir. Yapmış olduğunuz yapacaklarınzın teminatıdır. hala kendi halkınıza karşı ihanet yapmakla meşkulsunuz. sizin Aileden başta korucu başı sedat bucak olmak özere kaç kişi korumasız teredüsüz halkın arasında gezme cesaretini gösterebiliyor? Yapış olduğunuz iğren tuzaklar, failli meçullar (muhsin MELİK) gibi halk karamanları ve hala dayandığınız ve medet umduğunuz koruculuk iğrençliğ. Bu halktan af dilenmeniz yerine bu halktan oy istiyorsunuz. utanın 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement