Bucaspor Samet Aybaba'ya Emanet - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Samet Aybaba'ya Emanet

Bucaspor Samet Aybaba\'ya Emanet

İzmir Ekibi Tecrübeli Teknik Adamla Yarın 1+1 Yıllık Sözleşme İmzalayacak

07.10.2010 20:45

İZMİR EKİBİ TECRÜBELİ TEKNİK ADAMLA YARIN 1+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

AYBABA: "HEM YARIŞTA İYİ BİR YERDE OLACAĞIZ, HEM DE TÜRK FUTBOLUNA YENİ YILDIZLAR KAZANDIRACAĞIZ"

Bülent Uygun'un şok bir kararla istifa edip Eskişehir'le anlaşmasının ardından teknik direktör arayışına giren Bucaspor yönetimi; Reha Kapsal, Rıza Çalımbay, Giray Bulak, Hakan Kutlu, Jose Couceiro gibi alternatifleri de düşünürken Samet Aybaba'yla el sıkıştı.

Spor Toto Süper Ligi'nde son olarak 2008-2009'da Gençlerbirliği'ni çalıştıran, geçen sezon Karşıyaka'ya olumsuz yanıt veren Samet Aybaba'yla Swissotel'de buluşup gece 02.00'ye kadar görüşen Başkan Şeref Üstündağ ve Basın Sözcüsü Timur Yaykıran 1 artı 1 yıllık anlaşma yaptı. Aybaba, yarın saat 11.00'de sözleşme imzalayacak.

Basın Sözcüsü Timur Yaykıran'la birlikte tesisleri de gezen Aybaba, "Hedeflerime uygun bir kulüpte çalışmak istediğim için, geçmişte aldığım teklifleri kabul etmedim. Bucaspor altyapısı, tesisleri ve heyecanıyla başarıya ulaşmak için gerekli kriterlere sahip bir kulüp. Yetiştirici kimliğimi futbol kamuoyu yakından biliyor. Bucaspor'da da hedefimiz bunu devam ettirmek. Ancak sadece yetiştirici takım olmak yetmez. Yetiştiriciliğe paralel olarak sportif başarılar da gelmeli" dedi.

"Hem yarışta iyi bir yerde olacağız, hem de Türk futboluna yeni yıldızlar kazandıracağız" diyen Aybaba, "Bucaspor'un bu sezon oynadığı tüm maçları izledim. Kadroyu tanıyorum. Ligdeki konumumuz ve hedeflerimizle ilgili önümüzdeki dönemde görüş bildiririm. Sözleşmemin süresi önemli değil. Yapılan üç yıllık sözleşmeler üç ayda bitebiliyor. Uyumlu çalışıp başarıyı yakaladıktan sonra görevi uzun süre sürdüreceğiz" diye konuştu. Aybaba'nın yardımcılıklarını Recep Çetin ve Mehmet Tezcan yapacak. Antalya'da cumartesi günü kampa girecek Bucaspor, Gaziantep'e buradan geçecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Samet Aybaba'ya Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement