Budget Türkiye'ye "Pazarlamada Mükemmellik" Ödülü - Son Dakika
Güncel

Budget Türkiye'ye "Pazarlamada Mükemmellik" Ödülü

Budget Türkiye\'ye "Pazarlamada Mükemmellik" Ödülü

Türkiye’de Otokoç Otomotiv bünyesinde faaliyet gösteren araç kiralama firması Budget Türkiye, eylül ayında İspanya’da düzenlenen Budget EMEA (Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya) toplantısında ilk kez “Pazarlamada Mükemmellik” ödülüne layık görüldü.

11.10.2013 14:38

Türkiye'de Otokoç Otomotiv bünyesinde faaliyet gösteren araç kiralama firması Budget Türkiye, eylül ayında İspanya'da düzenlenen Budget EMEA (Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya) toplantısında ilk kez "Pazarlamada Mükemmellik" ödülüne layık görüldü.

Budget Türkiye açıklamasına göre, Budget Türkiye ödüle, son 12 ay içerisinde havayollarıyla geliştirdiği ortaklıklar, çapraz kanal pazarlama faaliyetleri, müşteri odaklı hizmet yaklaşımı ve Türkiye araç kiralama pazarında ürettiği büyük gelir artışı sayesinde ulaştı.

Açıklamada görüşlerine ver verilen Budget Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İnan Ekici, yenilikçi ve fark yaratan projeleri ile EMEA bölgesi ülkeleri arasında öne çıktıklarına dikkati çekerek "Sadece son altı yıl içinde önemli bir pazar payı elde ederek Türkiye'nin üst sıralardaki oyuncularından biri olduk. Yurt genelindeki yaygın ofis ağımız, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerimiz, gerçekleştirdiğimiz stratejik ortaklıklar, hedef odaklı iletişim çalışmaları, dijital pazarlama yatırımları, her yıl yenilenen ve farklı beklenti ve ihtiyaçlara göre şekillenen araç filomuz ile müşterilerimizin her türlü talebine uygun çözümler üretiyoruz. EMEA toplantısında aldığımız bu ödül de gösterdiğimiz üstün performansın kanıtı. Budget Türkiye ekibimizle yeni başarılar elde etmeyi sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Her yıl düzenlenen Budget EMEA toplantılarında bir araya gelen katılımcı ülkelerin yöneticileri, çeşitli oturumlarda geçmiş yılın değerlendirmesini yapıyor ve bir sonraki yıla dair öngörülerini paylaşıyor. Her yıl toplantı sonrasında başarı gösteren ülkeler farklı kategorilerde ödüllendiriliyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Budget Türkiye'ye 'Pazarlamada Mükemmellik' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement