Burcu Özberk hayranlarına güzel haber! Güney Kore uyarlaması diziyle dönüyor - Son Dakika
Güncel

Burcu Özberk hayranlarına güzel haber! Güney Kore uyarlaması diziyle dönüyor

Genç nesil tarafından sıklıkla takip edilen ve son olarak FOX TV'de yayınlanan Çocukluk dizisinde rol alan ünlü oyuncu Burcu Özberk'in, Güney Kore uyarlaması dizide canlandıracağı 'Leyla' karakteriyle yeniden ekrana döneceği öğrenildi.

19.05.2021 17:57  Güncelleme: 18:19

Televizyongazetesi'nde yer alan habere göre FOX TV'deErdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştığı Çocukluk dizisi istenilen başarıyı yakalayamayan ve ardından herhangi bir projede rol almayan ünlü oyuncu Burcu Özberk'ten hayranlarına sevindiren haber geldi.

GÜNEY KORE YAPIMI

Özellikle genç nesil tarafından sıklıkla takip edilen oyuncular arasında yer alan Burcu Özberk'in Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisiyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlandığı öğrenildi. Cunning Single Lady dizisinin yerli uyarlamasında başrolde İlhan Şen ve Burak Yörük rol olacak.

Burcu Özberk hayranlarına güzel haber! Güney Kore uyarlaması diziyle dönüyor

TÜRKÇE İSMİ BELLİ DEĞİL

FOX TV'de ekrana gelecek dizinin Türkçe isminin ise henüz belli olmadığı öğrenildi. Ancak Burcu Özberk'in canlandıracağı rol belli oldu. Ünlü oyuncunun Leyla adındaki bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

GÜÇLÜ KADRO TOPLANDI

Romantik komedi türündeki dizide ayrıca Melisa Döngel, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç ve Sevda Baş da oynuyor. Diziye katılan son isim ise Günay Karacaoğlu oldu.

Burcu Özberk hayranlarına güzel haber! Güney Kore uyarlaması diziyle dönüyor

İŞTE DİZİNİN KONUSU

2014 yılında Güney Kore'de yayınlandığında büyük ilgi gören yapımın yerli versiyonu da merak konusu. Hikayesi ise özetle şöyle:

Garsonluk yapan Leyla yaşam standardının değişmesi için geçmişte mühendis Ozan'la mantık evliliği yapmıştır ancak çok büyük zorluklar çektiği bu evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Günün birinde Leyla bu şirkette işe başlar.

Burcu Özberk hayranlarına güzel haber! Güney Kore uyarlaması diziyle dönüyor

Son Dakika Güncel Burcu Özberk hayranlarına güzel haber! Güney Kore uyarlaması diziyle dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Kübra: Hep güney Kore nin dizilerinin Türkçe versiyonunu yapıyorsunuz ama aslında benzetemiyorunuz güney Kore yapımlarında bir kere öpüşme dizinin sonlarına doğru olur el ele tutuşma da öyle ben bu dizinin orijinaline benzeyeceğini hiç sanmıyorum, ama hep o küçümsediğiniz müzik türüne laf ettiğiniz ülkenin dizilerinin Türkçe versiyonunu yapmanız da ilginç 35 2 Yanıtla
    TR ARMY: BENCEDE ÖYLE KPOP A LAF EDİP SONRA GÜNEY KORE DİZİLERİ YAPMANIZ ÇOK SAÇMA BU DİZİ ASLA GÜNEY KORE DİZİLERİNE BENZEMEZ GÜNEY KORE DİZİLERİ İLE TÜRK DİZİLERİ KARŞILAŞTIRILAMAZ GÜNEY KORE DİZİLERİ EFSO 7 0 Meryem: Adın haklı olmalıydı 2 0
  • Vedat: Güney kore dizilerinde edep dışı,roller yok,onların dizilerinde fuhuş hareketler olmaz 29 3 Yanıtla
    Cem: Bizim dizimler tümden fuhuş 23 2
  • Zehra : Hem güney koreyi linçliyosunuz şarkılarını beğenmiyorsunuz topluma kötü örnek olacağını söylüyorsunuz ve onların yaptığı dizinin yerlisini mi yapıyorsunuz bu nasıl bi mantık yaa 30 1 Yanıtla
  • gizem: Türkiye hangi Kore yapımı birşey aldıysa hepsini maffetti orjinalleriyle arasında uçurum yaptı yani bir güzel dizi daha bunlar yüzüne bok oluyor onlarda öpüşmeyi dahi zor bulur konuya dalar izler keyif alırsın bizde ABD dizileri bile daha ahlaklı gelmeye başladı 19 1 Yanıtla
    Mennessa: Katılıyorum örnek sadakatsiz mahvettiler dizileri duyguyu geciremiyorlar hiç 2 0
  • Kraliçe : Ayn hep Güney Kore'nin dizilerinin Türkçe versiyonu nu yapiyorsunuz ,bence benzetemezsinizğğğ 15 5 Yanıtla
  • Fadile Ergül: Bu dizi için de umudum yok son karar Murat Soner. 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement