Bursa'yı Yasa Boğan Ölüm - Son Dakika
Güncel

Bursa'yı Yasa Boğan Ölüm

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Karacabey ilçesinde Dağkadı İlkokulunda Müdür Yardımcısı olan İsmail Yaman (27) ile Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Özel Öğretim Öğretmeni olan eşi Esra Duman Yaman (28) öldü.

21.09.2018 16:15

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Karacabey ilçesinde Dağkadı İlkokulunda Müdür Yardımcısı olan İsmail Yaman (27) ile Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Özel Öğretim Öğretmeni olan eşi Esra Duman Yaman (28) öldü. Yaşamlarını yitiren Yaman çifti için bugün Karacabey ilçesinde yapılan cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Bandırma-Bursa karayolunda dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Bursa istikametine gelmekte olan Baki Ü. (61) yönetimindeki 16 TR 957 plakalı otomobil ile İsmail Yaman'ın kullandığı 10 E 5759 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, İsmail Yaman olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobilde bulunan eşi Esra Duman Yaman ve 2 yaşındaki oğlu Kerem Yaman ile diğer araçta bulunan sürücü ve İsmail K. yaralandı. Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Esra Duman Yaman ile oğlu Balıkesir devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Talihsiz kadın doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaşamlarını yitiren Karacabey Dağkadı İlkokulu Müdür Yardımcısı İsmail Yaman ile Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel öğretim Öğretmeni olan Esra Duman Yaman için bugün içenin gazi Mahallesi'nde bulunan evlerinin önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, ölen çiftin yakınları, Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin meslektaşları katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı cenaze törenin ardından İsmail Yaman'ın cenazesi memleketi Bolu'ya, Esra Duman Yaman'ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere İzmir'e gönderildi.

Bu arada kazada kaburgası ve kalçasında kırıklar bulunan Kerem Yaman'ın yoğun bakımdan çıktığı yakınlarının isteği üzerine İzmir'de hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturmaya Bandırma Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı

Bursa\'yı Yasa Boğan Ölüm
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'yı Yasa Boğan Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement