Büyükşehir'li Judocu, Afrika'da İkinci Oldu - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'li Judocu, Afrika'da İkinci Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Judocu, Tunus'taki turnuvada gümüş madalya kazandı.

28.01.2014 15:44

Judo Milli Takımı, yılın ilk uluslararası turnuvası Afrika Açıkta dört madalya kazanırken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Sebile Akbulut ise finale kadar yükseldi. Finalde rakibine yenilen Sebile Akbulut ikinci oldu. Yeni yılı Tunus'taki ortak çalışma kampıyla açan Judo Milli Takımı, 2014 yılının ilk sınavını bu hafta sonu Afrika Açık'ta verdi.

30 ÜLKE KATILDI

30 ülke takım sporcusunun katıldığı turnuva Fas'ın en büyük kenti Kazablanka'da yapıldı. İki gün süren turnuvada bayanlarda +78 kiloda Sebile Akbulut gümüş, 48 kiloda Dilara Lokmanhekim ve 57 kiloda Nazlıcan Özerler bronz madalya kazandı. Erkeklerde ise Batuhan Efemgil 90 kiloda üçüncü sırayı alıp bronz madalyanın sahibi oldu.

SEBİLE'DEN GÜMÜŞ MADALYA

Türkiye'nin Fas'taki en büyük başarısına Sebile Akbulut imza attı. +78 kiloda mindere çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Akbulut, Tunuslu ve İspanyol rakiplerini yenerek ulaştığı finalde Tunuslu Nihel Cheikh Rouhou'ya yenildi ve gümüş madalya aldı. Afrika Açık'ta Türkiye, genel klasmanda aldığı puanlarla, 30 ülke içinde sekizinci oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'li Judocu, Afrika'da İkinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement