Camilerde 'Zeytin Dalı Harekatı' İçin Fetih Suresi Okunup Dualar Edildi - Son Dakika
Güncel

Camilerde 'Zeytin Dalı Harekatı' İçin Fetih Suresi Okunup Dualar Edildi

Camilerde 'Zeytin Dalı Harekatı' için Fetih Suresi okunup dualar edildiDİYARBAKIR - Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Diyarbakır'daki camilerde mehmetçik için yatsı namazı sonrası Fetih Suresi okunup dualar edildi.

22.01.2018 22:05

Camilerde 'Zeytin Dalı Harekatı' için Fetih Suresi okunup dualar edildi

DİYARBAKIR - Afrin'deki 'Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Diyarbakır'daki camilerde mehmetçik için yatsı namazı sonrası Fetih Suresi okunup dualar edildi.

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde bulunan Hz. Süleyman Camide yatsı namazı sonrası 'Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okunup dualar edildi. Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Fatih Çakmaktaş'ın imamlığından cemaat önce yatsı namazını kıldı. Yatsı namazının eda edilmesinin ardından Çakmaktaş, Fetih Suresini okudu.

Kürsüye çıkan Sur İlçe Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, "Allah'ım şu anda operasyonda bulunan Mehmetçik'imize ve tüm güvenlik güçlerimize güç ve kuvvet ihsan eyle. Operasyonların başarılı geçmesini nasip eyle" şeklinde dua etti.

Camilerde \'Zeytin Dalı Harekatı\' İçin Fetih Suresi Okunup Dualar Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Camilerde 'Zeytin Dalı Harekatı' İçin Fetih Suresi Okunup Dualar Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement